You name IT, we do IT!


Draadloos “WiFi”

Draadloos “WiFi”

Draadloos WiFi: In en om het huis, binnen het gehele bedrijf of meerdere gebouwen draadloos voorzien van internet of aansluiten op het bedrijfsnetwerk. Voor Multicast is dit geen enkel probleem.

Wij weten uit ervaring dat niets vervelender is dan slecht bereik. In ons assortiment zal u dan ook geen houtje-touwtjes access points aantreffen maar professionele apparatuur. Hierbij moet u denken aan producten als Devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit, EnGenius Cloud, Tranzeo (Rapidus), Ubiquiti Unifi, Netgear ORBI en Ruckus ZoneFlex. Wellicht iets duurder, maar een verbinding die het af en toe wel doet en dan weer niet was ergernis nummer 1 bij onze klanten.

Wij installeren draadloze netwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben ook kant-en-klare ticket systemen voor bijvoorbeeld hotels en campings.

N.B. Bij de producten van Devolo gaat het netwerksignaal via het gewone stopcontact. Het internetsignaal van de internet-router gaat via de stroomleiding naar elke gewenste kamer. De basis set bestaat altijd uit 2 adapters en kunnen gemakkelijk worden uitgebreid.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.