You name IT, we do IT!


Onderhoud en Beheer

Onderhoud en Beheer

Voor onderhoud en beheer van uw bedrijfsnetwerk bent u bij Multicast Computers Emmen aan het juiste adres! Van het aanleggen van bekabeling tot het leveren van computers. Multicast Computers Emmen heeft voor elke situatie een oplossing en wellicht dat u op zoek bent naar een draadloze oplossing om bijvoorbeeld twee kantoren met elkaar in verbinding te brengen of is uw netwerk aan een opknapbeurt toe? Als u contact opneemt met een van onze medewerkers dan kunnen wij u precies vertellen wat voor u de beste manier is.

Geen 9-to-5 mentaliteit
Storingen treden op de gekste tijden op en altijd als je het net niet gebruiken kunt. Het is dan een geruststellende gedachte, dat wij een 24-uurs storingsdienst hebben.

Niet alleen voor bedrijven!
Multicast Computers Emmen is niet alleen gericht op bedrijven maar geeft ook de thuisgebruikers de perfecte oplossing om de computer zo goed mogelijk te laten functioneren.

Met en zonder contract
Sommige bedrijven eisen een contract en andere willen zelfs geen contract. Geen probleem met Multicast Computers Emmen: samen komen we er altijd uit!

We hebben reeds contracten vanaf 29 euro per maand.

Vaak vergeten (computer cleaning)
U heeft uw software up to date, maakt back-ups, heeft de juiste antivirus software en toch ligt uw bedrijf uren plat omdat uw computer het heeft begeven. Oorzaak: u heeft uw computer niet periodiek door ons laten schoonmaken.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.