You name IT, we do IT!


Over ons

Over ons

Multicast Computers Emmen
Multicast is in 1999 opgericht door Dick Gringhuis. Eerst deed het bedrijf dienst als Telext Service Provider voor de Regionale omroepen als Omrop Fryslan, RTV Drenthe en RTV Noord maar al snel groeide het bedrijf uit tot volwaardig IT-service bedrijf. Dit kwam omdat Dick al snel ontdekte dat uitmuntende IT-service geen gemeengoed was maar eerder een zeldzaamheid. In zijn netwerkomgeving hoorde hij steeds de klacht dat ze voelden dat ze een nummer waren en voor ieder minuut moest betaald worden. Kortom, er zat gewoon geen gevoel bij en de bedragen die bij de IT-service hoorden logen er niet om, evenals de contractduur.

Waar Dick blij van wordt
"Ik ga met mijn klant om zoals ik zelf ook graag behandelt wil worden. Ik zie mijzelf als een zorgverlener en zet altijd mijn beste beentje voor. Als zelfs de meest kritische klant mij met een grote glimlach bedankt voor mijn goede zorg dan wordt ik daar heel erg blij van."

Doel
Het doel van Multicast is om met zo weinig mogelijk overheadskosten en met zo weinig mogelijk personeel een uitmuntende IT-service te verlenen als MSP (Managed Service Provider) waar klanten zich erg prettig bij voelen. Dit doel hebben wij bereikt door onder andere gebruik te maken van een geavanceerd Remote Monitoring en Management systeem (RMM) welke continu alle apparatuur van de klant in de gaten houdt.

Waar wij voor staan
Multicast richt zich op het leveren van een uitmuntende service tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding in de MKB-sector (kleine bedrijven en organisaties zonder winstoogmerk). Wij doen dit door kwalitatief goede strategische producten in te kopen tegen een scherpe prijs en er voor zorg te dragen dat wij beschikken over een juiste basis aangaande eigen personeel en over beschikbaarheid van expertise/mankracht van derden op het moment dat deze nodig is. Daarnaast werkt Multicast volgens kwaliteitsnormen hetgeen u als klant zekerheid biedt dat de dienstverlening gestructureerd verloopt. De combinatie van uitmuntende service, uitstekende prijs/prestatieverhouding, kwalitatief goede producten, optimale beschikbaarheidsservice en kwaliteitsnormen maakt Multicast onderscheidend ten opzichte van haar concurrenten.

Onze missie
Het continu werken aan een duurzame relatie met onze klanten door een optimale dienstverlening tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding, waarbij de klant centraal staat.

Kwaliteitsnormen
Om haar missie te bereiken maakt Multicast onder andere gebruik van kwaliteitsnormen zoals ITIL, ISO, GLP, GAMP en TMap processen. Al deze normen hebben tot doel er voor te zorgen dat de werkzaamheden op een gestructureerde wijze plaatsvinden.

Balanced Scorecard
Multicast werkt met zogenaamde prestatie-indicatoren, ook wel Balanced Scorecard genoemd. De invalshoek is de beheersing van werkprocessen in ons (kwaliteits)systeem. Vrij vertaald stellen de prestatie-indicatoren Multicast in staat om door middel van eenvoudige meetpunten te “zien” of onze processen goed draaien.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.