You name IT, we do IT!


Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Wij zijn premium partner van ABUS Security Center. ABUS is één van de toonaangevende fabrikanten van elektronische beveiligingstechniek.

Camerabeveiliging in winkels en bedrijven werkt vooral preventief. Iemand die rondsluipt met het plan uw bezittingen te stelen of te vernielen, zal tot andere inzichten komen als hij uw camera’s in het oog krijgt. Want ook overtreders weten dat de beveiligingscamera’s 24 uur per dag werken, dat er misschien zelfs live wordt meegekeken op een meldcentrale en dat het dus beter is onopvallend te vertrekken.

Bij ons kunt u terecht voor installatie, advies, aanschaf, begeleiding en periodiek onderhoud. Voor een goede en veilige werking moeten zowel de recorder als camera's door een opgeleid specialist worden geinstalleerd en onderhouden. Maak dus regelmatig een onderhoudsafspraak met onze installateur om een probleemloze werking op lange termijn te garanderen. U krijgt dan niet alleen de laatste veiligheidsupdates maar vaak ook nieuwe functies op uw apparaat. Wij onderhouden ook andere merken zoals HikVision en Dahua.

Wilt u een referentiebezoek plegen bij een klant welke wij hebben beveiligd, dan is dat geen enkel probleem. Wij zoeken in dat geval een klant uit die het dichtst bij de door u gewenste oplossing zit en regelen een afspraak.

Noot: Wij verkopen uitsluitend professionele beveiligingsproducten en dus geen materiaal welke u in winkels als Mediamarkt, CoolBlue, bol.com enz. kunt kopen. Dit zijn namelijk bijna altijd consumenten producten.

Klik hier om naar de website van onze leverancier ABUS te gaan.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.