You name IT, we do IT!


Diensten

Diensten

De diensten van Multicast Totaalautomatisering zijn zeer uitgebreid. Wij hebben ons sinds onze oprichting gefocust op een totaalconcept voor onze klanten. Wij verzorgen automatisering in de ruimste zin van het woord en daarom hanteren we dan ook de kreet ‘Totaalautomatisering’. Je zou ook kunnen zeggen: automatisering van begin tot eind.

Aanleg
Automatisering begint voor ons altijd bij de (A)DSL of glasvezel aansluiting, gevolgd door een goede, snelle en veilige router om via een snelle switch met de juiste CAT 6 bekabeling uw server en computers te voorzien van snelle internet. Server en computers zijn vanzelfsprekend voorzien van ESET NOD32 antivirus software met ingebouwde firewall en antispam beveiliging. Wij zijn overigens dealer van ESET NOD32 antivirus en gebruiken dit pakket al vele jaren naar volle tevredenheid. Het plaatje wordt vervolgens compleet gemaakt met zowel een goede lokale back-upoplossing als in de Cloud.

Draadloos
Daar waar het nodig is om draadloos te werken, zal u bij ons geen houtje-touwtje WiFi vinden maar professionele Access Points die zorgen voor een uitstekende verbinding met uw laptops, mobiele telefoons en tablets. Vooral in thuissituaties treffen we vaak slechte WiFi ontvangst aan door verkeerd ingestelde routers die interfereren met de buren of ingesteld staan op een verkeerde kanaal.

Onderhoud
Als aan voorgaande is voldaan, dan heeft u een goede basis om probleemloos te kunnen werken. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan bent u verzekert van snelle hulp ter plaatse of zelfs direct online hulp op afstand. Ieder apparatuur heeft onderhoud nodig en ook dat kunnen wij preventief voor u verrichten. Hiervoor hebben wij met name een Remote Monitoring en Management systeem dat continu uw apparatuur in de gaten houdt en zelfs automatisch updates en upgrades kan uitvoeren.

Software installatie
Wij denken niet alleen om uw hardware (dealer van HP en Dell) maar ook aan de software voor uw computers en servers. Wij zijn dan ook Microsoft Partner en kunnen zeer scherp pakketten als Office en besturingssystemen voor u inkopen. Moet u een software pakket geinstalleerd hebben, ook dan kunt u ons bellen. Dit geldt natuurlijk ook voor als u een nieuwe computer heeft en alle software omgezet wil hebben.

Camerabeveiliging en Alarminstallaties
Camerabeveiliging in winkels en bedrijven werkt vooral preventief. Iemand die rondsluipt met het plan uw bezittingen te stelen of te vernielen, zal tot andere inzichten komen als hij uw camera’s in het oog krijgt. Want ook overtreders weten dat de beveiligingscamera’s 24 uur per dag werken, dat er misschien zelfs live wordt meegekeken op een meldcentrale en dat het dus beter is onopvallend te vertrekken.

Wij zijn premium partner van ABUS Security Center. ABUS is één van de toonaangevende fabrikanten van elektronische beveiligingstechniek. Wij leveren en installeren het complete scala aan beveiligingsapparatuur.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.