You name IT, we do IT!


Computer reparatie Emmen

Computer reparatie Emmen

Niets is zo vervelend als een computer die het niet meer doet. U kunt bij ons terecht voor reparatie of upgraden van uw desktop of laptop. Bel wel even van tevoren zodat we aan kunnen geven wat u allemaal mee moet brengen op het moment dat u de computer naar ons toe brengt. Zo is het bijvoorbeeld essentieel dat u bij een laptop altijd de voeding mee moet nemen. Het probleem kan aan de hardware of software liggen.

Virus verwijdering van uw computer

Wij hebben speciale software om uw computer weer helemaal schoon te maken. Mocht onverhoopt uw computer te erg besmet zijn, dan kunnen we in ieder geval op een veilige manier uw gegevens van de computer halen en een nieuwe installatie van Windows 10 of Windows 11 doen.

Problemen met Windows 10 of Windows 11 update oplossen

Alhoewel Windows 10 of Windows 11 een vrij stabiel besturingssysteem is, kan er altijd iets verkeert gaan met een driver of een update. Veel Windows gebruikers melden crashes na recente updates. Windows updates terugdraaien is wellicht een eerste redmiddel maar is eigenlijk altijd af te raden. Simpelweg omdat het gros van de updates zorgdragen voor een beter, stabieler en bovenal veiliger systeem. Beter is het om te kijken welk onderdeel levert het probleem op en vaak is het dan een hardware driver welke niet ge-update is.

Problemen met e-mail programma's als Incredimail of Thunderbird

Onlangs hebben wij veel klanten gehad waarvan Incredimail het niet meer deed vanwege dat Flash door Microsoft van de computer verwijdert was. Zie dan maar eens aan je mail te komen. Gelukkig weten wij precies hoe we dit voor u moeten doen. Ook recente updates van Thunderbird leverden de nodige problemen op doordat e-mails niet meer verstuurd konden worden.

Hardware problemen

De meeste problemen met hardware (hij doet het niet meer) komen door de voeding. Vooral de ALDI Medion computer is een probleemkind. De voeding is vaak te zwak voor als je de computer ge-upgrade hebt met bijvoorbeeld een grafische kaart. In dat geval is ook direct de aankoop van een zwaardere voeding aan te bevelen. Bij laptops komt het vaak voor dat het toetsenbord het niet meer doet. Als het een gangbare laptop is, is een losse toetsenbord redelijk goedkoop aan te schaffen en te installeren.

Computer upgraden met een SSD

Is de computer niet kapot maar wilt u hem graag upgraden met een SSD in plaats van een SATA schijf, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Wij zetten voor u alle gegevens over van de oude schijf naar de nieuwe SSD. Wel moet de computer een nachtje overblijven omdat het overzetten van de gegevens enkele uren kan duren.

Gaming computers

De gamers onder ons weten precies welke hardware ze willen hebben voor spellen als Valorent, Rocket League, Fortnite, CSGO, League of Legends of GTA 5. Alleen, het in elkaar zetten levert vaak een probleem op en het zal niet de eerste keer zijn dat een moederbord opgeblazen wordt of een onderdeel verkeert geplaatst. Tussen de processor (CPU) en de koeler moet koelpasta. Weet u precies hoeveel er tussen moet? Wij kunnen u deze zorgen uit handen nemen en precies die gaming computer voor u samenstellen die u wil. Vanzelfsprekend installeren wij ook Windows 10 of Windows 11 voor u zodat u direct aan de slag kunt.

Computer reparatie Computer reparatie

Computer of laptop stuk?
Laptop toetsenbord vervangen?
Virus op uw computer?
Problemen met software of wilt u software geinstalleerd hebben?

Camerabeveiliging Beveiligingscamera's

Multicast is premium partner van ABUS Security Center. Wij kunnen alle soorten beveiligingscamera's leveren en installeren.

Diensten Diensten

Onze diensten zijn zeer uitgebreid. Klik hieronder op de button voor een totaaloverzicht van al onze diensten.

Verkoop hardware en software Verkoop Hard/Software

Met bijna 100 toeleveranciers kunnen wij u, meestal binnen 1 werkdag, nagenoeg alles leveren op het gebied van ICT.