Aanbieding!

Dell OptiPlex 3040

369.00 excl. btw

De Optiplex 3040 is ontworpen om te voldoen aan elke uitdaging of professionele behoefte. Krachtpatser:aangedreven door moderne processoren. Met een DisplayPort en HDMI-aansluiting is uw werk beter zichtbaar. Meer dan genoeg geheugen!

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Dell Optiplex 3040 is ook bij ons in Emmen te koop. Deze krachtpatser is ontworpen om te voldoen aan elke uitdaging of professionele behoefte. Krachtpatser:aangedreven door moderne processoren. Met een DisplayPort en HDMI-aansluiting is uw werk beter zichtbaar. Meer dan genoeg geheugen!

IT kan BIOS-instellingen bewerken en systemen configureren met meer dan voldoende flexibiliteit die de organisatorische IT-infrastructuren nodig hebben. Voor grote en kleine organisaties:oplossingen van Dell KACE System Management zijn er om te voldoen aan de veeleisende behoeften van IT-beheer.

Gecentraliseerd beheer op afstand:voldoe meteen aan regelgevingen en bescherm data op elk apparaat met Dell Data Protection Encryption. De FIPS 140-2-gecertificeerde TPM en Dell ControlVault voegen extra lagen hardwarebeveiliging toe door gebruikerswachtwoorden te isoleren op een apart beheerde hardwarechip.

Voor volledige specificaties van deze mooie Dell OptiPlex 340 bezoekt u gewoon even de site van Dell.