ABUS TVVR45030 32-kanaals Netwerk Videorecorder NVR 360 Mbit (200/160)

3,149.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158055597 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

  • Opname en beheer van videostreams met een gegevenstransmissie tot 360 Mbit/s (200 Mbit/s in / 160 Mbit/s uit)
  • Beheer van 32 camera’s bij een totale ingangstransmissie van 200 Mbit/s
  • Installatieassistent voor vereenvoudigde inbedrijfstelling
  • Centraal beheer van bewakingsbeelden met ABUS CMS software
  • Mobiel toegankelijk via iDVR App

Eenvoudig en centraal beheer
De 32-kanaals netwerk videorecorder maakt de realtime-opname en beheer van maximaal 32 netwerkcamera’s met een resolutie van 1080p mogelijk. Lokaal kunnen maximaal 16 camera’s live worden bekeken, de gegevensoverdracht naar de monitor gebeurt naar keuze via VGA of HDMI.

Alles in een overzicht – met overzichtelijke status-LED
Een status-LED met meerdere kleuren informeert over de desbetreffende actuele status van de recorder. Daarbij geven 4 verschillende knipper- en lichtsignalen aan, of de DVR opneemt, zich in de guard-modus (tijdschema actief, momenteel geen opname) bevindt, bedrijfsklaar is en of er een fout aanwezig is (uitval videosignaal, harde schijf, etc.). Verder geeft elke afzonderlijke camera-selectietoets door lichtsignalen aan, of een camera aangesloten is en of het kanaal momenteel opneemt.

Centraal videobeheer met intuïtief softwareoppervlak
Voor het opslaan van de gegevens kunnen acht SATA harde schijven (niet inbegrepen in de leveringsomvang) aangesloten worden. Met de ABUS Central Monitoring software is bovendien een centraal beheer van meerdere locaties mogelijk en biedt gebruikers daarmee een effectieve tijdmanagement. Via de CMS recordersoftware is er vanuit een pc toegang mogelijk tot op verschillende locaties geïnstalleerde NVR’s. Bovendien is het softwareoppervlak overzichtelijk en daardoor intuïtief te bedienen en zeer gebruikersvriendelijk.

Intelligente alarm- en veiligheidsfuncties
De NVR beschikt over intelligente alarm- en veiligheidsfuncties: zo kan bij een alarm of bewegingsherkenning een e-mail met beelden naar vooraf vastgelegde adressen verstuurd worden. Parallel is er een akoestisch waarschuwingssignaal of een OSD-weergave. De 32-kanaals NVR kan als volledige stand-alone variant worden gebruikt. Omdat er geen besturingssysteem nodig is, is deze ook tegen virussen of internetaanvallen beschermd.

Extra informatie

Afmetingen 560 × 110 × 600 mm