ABUS TVVR45021 16-kanaals Netwerk Videorecorder NVR 360 Mbit (200/160)

2,099.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158051551 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

  • Opname en beheer van videostreams met een gegevenstransmissie tot 360 Mbit/s (200 Mbit/s in / 160 Mbit/s uit)
  • Beheer van 16 camera’s bij een totale ingangstransmissie van 200 Mbit/s
  • Installatieassistent voor eenvoudige ingebruikname
  • Centraal beheer van bewakingsbeelden met ABUS CMS software
  • Mobiel toegankelijk via iDVR App

Deze netwerkrecorder (NVR) dient voor de opname en het beheer van IP-gebaseerde videosystemen voor middelgrote en grote objecten. De gegevensoverdracht van de netwerkcamera naar de recorder gebeurt via LAN, de overdracht naar de monitor via HDMI-uitgang.

Doorvoercapaciteit tot 360 Mbit/s voor tot 16 HD-camera’s
Het vermogen van de NVR wordt bepaald door de max. doorvoercapaciteit. Deze NVR bereikt 360 Mbit/s wat overeenkomt met tot 16 camera’s met 1080 p HD-resolutie en 25 beelden/s.

Krachtiger vermogen, compacte set-up
De NVR is een zelfstandig systeem dat functioneert zonder besturingssysteem enz. In de triplexmodus zijn live-weergave, opname en bediening tegelijkertijd mogelijk. De live-weergave van 4 kanalen (1080 p) is mogelijk, de toegang op afstand gebeurt via de webserver, CMS-software of App.

Opname en centraal beheer van meerdere systemen
De gegevensopslag gebeurt op maximaal 8 SATA harde schijven (niet meegeleverd). Ideaal voor het centrale beheer van meerdere standplaatsen is de CMS Central Monitoring Software met intuïtief softwareoppervlak. Zo heeft de gebruiker van een pc toegang tot de NVR op willekeurige plaatsen, bv. in bedrijven met meerdere filialen.

Bewakingscentrale incl. alarm- en veiligheidsfuncties
De NVR omvat intelligente alarm- en veiligheidsfuncties om op alle voorvallen adequaat te reageren. Zo kan bv. bij een alarm of bewegingsherkenning een e-mail met beelden naar vooraf vastgelegde adressen verstuurd worden.

Een zelfstandige centrale, onafhankelijk van pc-systemen
De professionele NVR van 360 MBit/s is de geschikte oplossing voor IP-gebaseerde video-opname op zelfstandige, volledig uitgeruste recorders. Want zonder aanwezig besturingssysteem is de NVR beschermd tegen virussen en internetaanvallen. Bovendien gebeurt het beheer van het systeem bijvoorbeeld door een veiligheidsbeambte of de baas zelf.

Extra informatie

Afmetingen 560 × 220 × 600 mm

Andere suggesties…