ABUS TVVR35011 8-kanaals Netwerk Videorecorder NVR 340 Mbit (100/240)

949.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158051544 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

  • Opname en beheer van videostreams met een gegevenstransmissie tot 340 Mbit/s (100 Mbit/s in / 240 Mbit/s uit)
  • Beheer van 8 camera’s bij een totale ingangstransmissie van 100 Mbit/s
  • Installatieassistent voor eenvoudige inbedrijfstelling
  • Centraal beheer van bewakingsbeelden met ABUS CMS software
  • Mobiel toegankelijk via iDVR App
  • Compatibel met ONVIF
  • Max. 4 alarmingangen

De netwerkrecorder (NVR) dient voor de opname en het beheer van middelgrote IP-gebaseerde videosystemen. De gegevensoverdracht van de netwerkcamera naar de recorder gebeurt via LAN, de overdracht naar de monitor via HDMI-uitgang.

Doorvoercapaciteit van 340 Mbit/s voor maximaal 8 HD-camera’s
Het vermogen van de NVR wordt bepaald door de max. doorvoercapaciteit. Deze NVR bereikt 340 Mbit/s wat overeenkomt met maximaal 8 camera’s met 1080 p HD-resolutie en 25 beelden/s.

Krachtiger vermogen, compacte set-up
De NVR is een zelfstandig systeem dat functioneert zonder besturingssysteem enz. In de triplexmodus zijn live-weergave, opname en bediening tegelijkertijd mogelijk. De live-weergave van 4 kanalen (1080 p) is mogelijk, de toegang op afstand via de webserver, CMS-software of App.

Opname en centraal beheer van meerdere systemen
De gegevensopslag gebeurt op maximaal 2 S-ATA harde schijven (niet meegeleverd). Ideaal voor het centrale beheer van meerdere standplaatsen is de CMS Central Monitoring Software met intuïtief softwareoppervlak. Zo heeft de gebruiker van een pc toegang tot de NVR op willekeurige plaatsen, bv. in bedrijven met meerdere filialen.

Bewakingscentrale incl. alarm- en veiligheidsfuncties
De NVR omvat intelligente alarm- en veiligheidsfuncties om op alle voorvallen adequaat te reageren. Zo kan bv. bij een alarm of bewegingsherkenning een e-mail met beelden naar vooraf vastgelegde adressen verstuurd worden.

Een zelfstandige centrale, onafhankelijk van pc-systemen
De NVR van 340 MBit/s is de geschikte oplossing voor IP-gebaseerde video-opname op zelfstandige, volledig uitgeruste recorders. Omdat geen besturingssysteem vereist is, is de NVR beschermd tegen virussen en internetaanvallen. Professioneel IT-beheer dat in kleine en middelgrote bedrijven vaak te duur is, valt weg.

Extra informatie

Afmetingen 560 × 220 × 600 mm

Andere suggesties…