ABUS TVIP92700 Buiten IP Dome 1080p

799.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158056181 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 30 fps
  • Sony Xarina DSP en Sony Exmor™-beeldopnemer
  • Tamron Motor Vario-objectief 3,0 – 9,0 mm
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • True WDR-functie (120 dB) voor de compensatie van grote beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel
  • Tegen vandalisme beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66/IK10

Professionele bewaking buiten
Deze IP-domecamera is met name geschikt voor onbeschermde 24/7-buitentoepassing. Bovendien biedt de camera met een resolutie van 1080p een uitstekende beeldkwaliteit in full HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking. Grote terreinen zoals parkeerplaatsen of een bedrijfsterrein worden met de hoge resolutie optimaal bewaakt.
Voor een betrouwbare compensatie van sterke beeldcontrasten zorgt de eveneens geïntegreerde True WDR-functie zodat zelfs bij moeilijke lichtverhoudingen een overtuigende bewijskracht van de videobeeldgegevens is gewaarborgd. Met de domecamera voor buitentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Met cameracomponenten van vooraanstaande merken
De technische componenten van de camera zijn van bekende merken: Zo zorgen de Exmor™-CMOS-sensor van Sony en het hoogwaardige Tamron-objectief voor een uitstekende beeldkwaliteit opdat een exacte personenherkenning is gegarandeerd. De brandpuntsafstand van het geïntegreerde Motor Vario-objectief reikt van 3,0 tot 9,0 mm en kan dankzij de op afstand bestuurbare motorzoom in beeldhoek via het netwerk worden veranderd.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
De domecamera voor buitentoepassingen wordt op het plafond of optioneel met een houder aan de muur geïnstalleerd. Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met de ABUS-videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Als aanvullende accessoires zijn IR-schijnwerpers, een getinte koepel voor het maskeren van de camerablikrichting en een wandhouder leverbaar.
Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

*With a resolution of 720p a True WDR performance of 120db is reached, with a resolution of 1080p the True WDR performance is 100db minimum.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm