ABUS TVIP92600 Buiten IP Tube IR 1080p (9 – 22 mm)

849.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158056174 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 30 fps
  • Sony Xarina DSP en Sony Exmor™-beeldopnemer
  • Tamron Motor Vario-objectief 9,0 – 22,0 mm
  • IR-leds met variabele intensiteit
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • True WDR-functie (120 dB) voor de compensatie van grote beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Professionele bewaking buiten
Deze IP-tubecamera voor buitentoepassingen biedt met een resolutie van 1080p een eersteklas beeldkwaliteit in full HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking in onbeschermde buitensituaties. Deze neemt onder andere zelfs over grote afstanden beelden met een hoge resolutie op – bij duisternis zorgen bovendien de geïntegreerde en reguleerbare krachtige IR-leds voor een constant hoge kwaliteit van de beeldgegevens. Daarmee zijn een extra externe verlichting of IR-schijnwerpers overbodig. Voor een optimale compensatie van sterke beeldcontrasten zorgt de eveneens geïntegreerde True WDR-functie. Met de tubecamera voor buitentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Met cameracomponenten van vooraanstaande merken
De technische componenten van de camera zijn van bekende merken: Zo zorgen de Exmor™-CMOS-sensor van Sony en het hoogwaardige Tamron-objectief voor een uitstekende beeldkwaliteit opdat een exacte personenherkenning is gegarandeerd. De brandpuntsafstand van het geïntegreerde Motor Vario-objectief reikt van 9,0 tot 22,0 mm en kan dankzij de op afstand bestuurbare motorzoom in beeldhoek via het netwerk worden veranderd.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.
*With a resolution of 720p a True WDR performance of 120db is reached, with a resolution of 1080p the True WDR performance is 100db minimum.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm