ABUS TVIP92500 Universeel IP Boxtype 1080p

499.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158056167 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 30 fps
  • Sony Xarina DSP en Sony Exmor™-beeldopnemers
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • True WDR-functie (120 dB) voor de compensatie van grote beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Universeel inzetbare 1080p
De universele IP boxtype-camera is met het passende objectief optimaal voor een groot aantal bewakingsfuncties in binnen- en buitenbereik. Verschillende brandpuntsafstanden ondersteunen flexibel aanpasbare beeldhoeken en leveren zowel bij daglicht als bij duisternis gedetailleerd beeldmateriaal in full HD. Een optioneel leverbare weerbestendige behuizing maakt de camera ook geschikt voor onbeschermde buitentoepassing.

Met cameracomponenten van vooraanstaande merken
De technische componenten van de camera zijn van bekende merken: Zo zorgt de Exmor™-CMOS-sensor van Sony voor een uitstekende beeldkwaliteit waarmee een exacte personenherkenning is gegarandeerd – ook bij moeilijke lichtomstandigheden worden ruisarme HD-beelden opgenomen.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
De IP boxtype-camera incl. houder kan eenvoudig aan de muur of op het plafond worden gemonteerd en is bovendien geschikt voor PoE. Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Een weerbestendige behuizing voor de onbeschermde buitentoepassing, objectieven en IR-schijnwerpers zijn passend bij de camera leverbaar. Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.
*With a resolution of 720p a True WDR performance of 120db is reached, with a resolution of 1080p the True WDR performance is 100db minimum.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm