ABUS TVIP92300 Binnen IP Dome 1080p

679.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158056150 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 30 fps
  • Sony Xarina DSP en Sony Exmor™-beeldopnemer
  • Tamron Motor Vario-objectief 3,0 – 9,0 mm
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • True WDR-functie (120 dB) voor de compensatie van hoge beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Bewakingscamera voor binnentoepassingen
Deze IP-domecamera voor binnentoepassingen biedt met een resolutie van 1080p een hoge beeldkwaliteit in full HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking van binnenruimtes. Daarmee is de camera ideaal voor de beveiliging van kantoren, bedrijven en banken. Door de vierkante vorm past de domecamera naadloos in elke hoek. Met de IP-domecamera voor binnentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Met cameracomponenten van vooraanstaande merken
De technische componenten van de domecamera zijn van bekende merken: Zo zorgen de Exmor™-CMOS-sensor van Sony en het hoogwaardige Tamron-objectief voor een uitstekende beeldkwaliteit opdat een exacte personenherkenning is gegarandeerd. De brandpuntsafstand van het geïntegreerde Motor Vario-objectief reikt van 3,0 tot 9,0 mm en kan dankzij de op afstand bestuurbare motorzoom in beeldhoek via het netwerk worden veranderd. Voor een optimale compensatie van een sterk beeldcontrast zorgt de eveneens geïntegreerde True WDR-functie.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
De domecamera wordt op het plafond gemonteerd. Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Als aanvullende accessoires zijn IR-schijnwerpers en een getinte koepel voor het maskeren van de camerablikrichting leverbaar. Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.
*With a resolution of 720p a True WDR performance of 120db is reached, with a resolution of 1080p the True WDR performance is 100db minimum.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm