ABUS TVIP92100 Binnen IP Compact IR 1080p

729.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158056143 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 30 fps
  • Sony Xarina DSP en Sony Exmor™-beeldopnemer
  • Tamron Motor Vario-objectief 3,0 – 9,0 mm
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • IR-leds met variabele intensiteit
  • True WDR-functie (120 db) voor de compensatie van hoge beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

IP-bewakingscamera voor binnen
De compacte IP-camera levert met een resolutie van 1080p bij 30 beelden per seconde een uitstekende beeldkwaliteit in full HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking. Dankzij de compacte afmetingen van 75 x 75 x 145 mm is dit de kleinste professionele IP-camera in het ABUS-assortiment en met name voor bewakingen van binnenruimtes ontwikkeld. Bij duisternis zorgen de geïntegreerde infrarood-leds voor een constant hoge kwaliteit van de beeldgegevens. Daarmee zijn extra externe verlichting of extra IR-schijnwerpers op een afstand van 10 meter (afhankelijk van de omgeving) overbodig. Met de compacte IP-camera levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Componenten van vooraanstaande merken garanderen kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid
De geïntegreerde Sony Xarina DSP-chipset, de Sony Exmor™-CMOS-beeldopnemer en het hoogwaardige Tamron-objectief (3,0 – 9,0 mm) zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit. De brandpuntsafstand van het geïntegreerde Motor Vario-objectief reikt van 3,0 tot 9,0 mm en kan dankzij de op afstand bestuurbare motorzoom in beeldhoek via het netwerk worden veranderd. Een optimale compensatie van sterke beeldcontrasten of tegenlichtsituaties wordt bereikt door een krachtige geïntegreerde True WDR-functie (120 dB) die de chipset eveneens ondersteunt.*

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.
Bovendien is de camera geschikt voor PoE.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.
*With a resolution of 720p a True WDR performance of 120db is reached, with a resolution of 1080p the True WDR performance is 100db minimum.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm
Resolutie

1080p