ABUS TVIP91700 Buiten IP Dome 720p

459.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158058260 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • HD 720p-resolutie: 1280 x 720 @ 25fps
  • 3,6 mm vast objectief
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel
  • Tegen vandalisme beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66/IK10

Met beschermingsklasse IP66 voor veilige 24/7-buitentoepassing
Deze IP-domecamera is met name geschikt voor onbeschermde 24/7-buitentoepassing. Bovendien biedt de camera met een resolutie van 720p een uitstekende beeldkwaliteit in HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking. Met het 3,6 mm vaste objectief en een beeldhoek van 80° is de camera ideaal voor gevels en bij in- en uitgangen, inritten of binnenplaatsen. Bij een netwerkuitval zorgt het geïntegreerde geheugen voor een opname zonder onderbrekingen. In dit geval kunnen de gegevens lokaal via de camerawebinterface worden opgevraagd.

Professionele bewaking buiten
De domecamera voor buitentoepassingen wordt op het plafond of optioneel met een houder aan de muur geïnstalleerd. Door de vierkante vorm past de domecamera naadloos in elke hoek. Met de domecamera voor buitentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met de ABUS-videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing
Als aanvullende accessoires zijn IR-schijnwerpers, een getinte koepel voor het maskeren van de camerablikrichting en een wandhouder leverbaar. Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm

Andere suggesties…