ABUS TVIP91600 Buiten IP Tube IR 720p

459.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158058253 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • HD 720p-resolutie: 1280 x 720 @ 25 fps
  • 3,6 mm vast objectief
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • IR-leds voor nachtzicht
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Uitstekende HD-beeldkwaliteit
Deze tubecamera biedt met een resolutie van 720p een uitstekende beeldkwaliteit in HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking buiten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met zijn 3,6 mm vaste objectief en een beeldhoek van 80° is de camera ideaal voor de montage op gevels en bij in- en uitgangen, inritten of binnenplaatsen. Bij duisternis zorgen bovendien de geïntegreerde krachtige IR-leds voor een constant hoge kwaliteit van de beeldgegevens. Daarmee zijn extra externe verlichting of extra IR-schijnwerpers (afhankelijk van de omgeving) overbodig.

Met beschermingsklasse IP66 voor een betrouwbare 24/7-buitentoepassing
De weerbestendige tubecamera met interne kabelbesturing, voorgemonteerde houder (met 3-assen technologie) en zonnedak is zonder aanvullende weerbestendige behuizing geschikt voor buitentoepassingen (IP66).
Met de tubecamera voor buitentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm