ABUS TVIP91300 Binnen IP Dome 720p

399.00 excl. btw

Deze IP-domecamera voor binnentoepassingen biedt met een resolutie van 720p een uitstekende beeldkwaliteit in HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking van binnenruimtes tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158058536 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • HD 720p-resolutie: 1280 x 720 @ 25fps
  • 3,6 mm vast objectief
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • 16 GB intern geheugen voor opname bij netwerkuitval
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Uitstekende HD-beeldkwaliteit

Deze IP-domecamera voor binnentoepassingen biedt met een resolutie van 720p een uitstekende beeldkwaliteit in HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking van binnenruimtes tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met het 3,6 mm vaste objectief en een beeldhoek van 80° is de camera ideaal voor de beveiliging van kantoren, banken, bedrijven, scholen en universiteiten.
Bij een netwerkuitval zorgt het geïntegreerde geheugen voor een opname zonder onderbrekingen. In dit geval kunnen de gegevens lokaal via de camerawebinterface worden opgevraagd.

IP-bewakingscamera voor binnentoepassingen

Door de vierkante vorm past de domecamera naadloos in elke hoek. Met de domecamera voor binnentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer

Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Als aanvullende accessoires zijn IR-schijnwerpers en een getinte koepel voor het maskeren van de camerablikrichting leverbaar.
Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm