ABUS TVIP91100 Binnen IP Compact IR 720p

359.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158058246 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • HD 720p-resolutie: 1280 x 720 @ 25fps
  • 3,6 mm vast objectief
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • IR-leds voor nachtzicht
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel

Uitstekende HD-beeldkwaliteit
Deze compacte IP-camera biedt met een resolutie van 720p bij 25 beelden per seconde een hoge beeldkwaliteit in HD en uitgebreide functies voor een professionele bewaking tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met het 3,6 mm vaste objectief en een beeldhoek van 80° is de camera ideaal voor de beveiliging van kantoren, bedrijven en banken.
Bij duisternis zorgen de geïntegreerde infrarood-leds voor een constant hoge kwaliteit van de beeldgegevens. Daarmee zijn extra externe verlichting of extra IR-schijnwerpers bij een afstand van 10 meter tot het bewaakte object (afhankelijk van de omgeving) overbodig.

IP-bewakingscamera voor binnentoepassingen
Vanwege de compacte maten van 75 x 75 x 145 mm is dit de kleinste professionele IP-camera in het ABUS-assortiment en met name voor de bewaking van binnenruimtes ontwikkeld. Met de compacte camera voor binnentoepassingen levert ABUS een buitengewoon en modern design en zet daarmee accenten in de videobewaking.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming van de camera gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten. Dankzij Power over Ethernet (PoE) kan de compacte camera via de ethernetkabel van stroom worden voorzien. Daarmee worden niet alleen de kosten van de fysieke infrastructuur gereduceerd, maar ook de tijd die nodig is voor de installatie.

Met de complete ABUS IP-cameraserie in een tijdloos ABUS-design, de passende ABUS-opslagmogelijkheid in de vorm van een recorder of een opslagoplossing met videobeheersoftware kunnen complete projecten overtuigend en met hoogwaardige componenten door één leverancier worden gerealiseerd.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Extra informatie

Afmetingen 210 × 290 × 150 mm