ABUS TVIP83900 Panorama Binnen IP-Dome 3 MPx

829.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158061796 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

  • 360°/180° panorama-weergaven met maximaal 3 MPx-resolutie
  • Eenvoudig design
  • Digitaal, traploos draaien, kantelen en zoomen zonder mechanische camerabeweging
  • Vrij configureerbare toeren (Pan/Tilt)
  • Tot 25 fps realtime video
  • Met alarm in- en uitgang en de audio in- en uitgang

360°- of 180°-panoramabewaking
De compacte 3 megapixel Hemispheric IP domecamera voor binnenshuis levert een ononderbroken gezichtsveld van 360° en biedt zo nieuwe toepassingen. Dit is de ideale camera-oplossing voor een breed spectrum van omgevingen.

Ideaal voor binnenshuis toepassingen
De camera kan gebruikt worden om activiteiten te observeren, de mensenstroom te volgen en het gebouwmanagement te optimaliseren. De geïntegreerde IR’s hebben een reikwijdte van ca. 5 meter en zorgen ook ‘s nachts voor een duidelijk videobeeld. Dankzij Power over Ethernet (PoE) wordt de installatie vereenvoudigd.
Via de audio-ingangen en -uitgangen kunnen een luidspreker en microfoon worden aangesloten en via de alarmingang en -uitgang kunnen externe alarmen, bijv. een sirene of een licht, worden aangestuurd die in het geval van detectie reageren.

Flexibele weergaven – eenvoudige bediening
Er zijn 5 mogelijke beeldweergaven: een 360°-beeld, een panoramabeeld, een dubbel panoramabeeld, een 360°-weergave met drie vrij configureerbare posities evenals een panoramabeeld met drie vrij configureerbare posities. De camera kan eenvoudig via de camerawebinterface worden bediend. Op deze manier kan digitaal draaien, kantelen en zoomen heel eenvoudig worden geregeld – de toeren van de camera zijn vrij configureerbaar.

Aanwijzing:
Als aanvullende accessoires zijn een installatiebox (TVAC31280) en een installatiebox met plafondhouder (TVAC31290) verkrijgbaar.

Extra informatie

Afmetingen 230 × 270 × 135 mm

Andere suggesties…