ABUS TVIP81000 Dag/Nacht PTZ 720p Netwerk Domecamera

3,035.00 excl. btw

Met de PTZ-netwerkdomecamera wordt een onopvallende, omvangrijke bewaking gerealiseerd. Beelden met hoge resolutie, besturingsopties, een hoogwaardig zoomobjectief evenals alarmfuncties zorgen voor een efficiënte bewaking.

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158053876 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

  • HD 720p, resolutie: 1280 × 720 bij 25 fps
  • 20x autofocus motorzoomobjectief 4,3 – 86,0 mm
  • 8 bewakingsrondes met max. 32 presetposities per ronde
  • DNR-functie voor ruisvrije beelden
  • Automatische maskering van privézones
  • 7 alarmingangen en 2 -uitgangen
  • Compatibel met ONVIF

Met de PTZ-netwerkdomecamera wordt een onopvallende, omvangrijke bewaking gerealiseerd. Beelden met hoge resolutie, besturingsopties, een hoogwaardig zoomobjectief evenals alarmfuncties zorgen voor een efficiënte bewaking. De beweeglijke 24-uursbewaker zet maatstaven: eenvoudig in bestaande IP-netwerken geïntegreerd, combineert hij de optische nauwkeurigheid van een speeddomecamera met de flexibiliteit en de zekere toekomst van een netwerkcamera.

PTZ-functie: draaien, kantelen, zoomen

Met de 20-voudige motorzoom met automatische focus kan elk gewenste fragment ook van grote afstand worden bewaakt. In combinatie met de HD-resolutie en de draai- en kanteltechniek bewaakt een PTZ IP-camera een groot gebied: de beweging kan geautomatiseerd plaatsvinden. Daarbij kan iedere toer tot 32 posities bevatten. De kijkrichting kan ook handmatig via een netwerk vanaf een pc worden bestuurd of met een RS-485-bedieningspaneel.

Heldere beelden in HD720p, ook bij weinig licht

Met de hoge resolutie van HD720p levert de camera steekhoudende beelden. Ook bij weinig licht. Dankzij 3D DNR-ruisonderdrukking wordt storende beeldruis geminimaliseerd: voor heldere beelden, ook als het licht zwak is. Bij volledige duisternis werkt de camera in de lichtgevoelige zwart-witmodus.

Gebruik binnen of buiten

De netwerkcamera is als binnendome (TVIP81000) en als buitendome (TVIP81100) verkrijgbaar. De binnendome kan aan het plafond worden vastgeschroefd of in verlaagde plafonds worden geïntegreerd en is bijvoorbeeld geschikt voor winkels, kantoren of magazijnen. De buitendome trotseert met beschermingsklasse IP 66 alle weersomstandigheden, daarom is een weerbestendige behuizing niet nodig.

Extra informatie

Afmetingen 312 × 305 × 463 mm