ABUS TVIP61560 WLAN HD 720p Buiten Camera

150.42 excl. btw

Met een hoge resolutie van 1280 x 720 pixels voor scherpe beelden neemt de TVIP61560 WLAN HD 720p Buiten Camera per seconde 25 beelden op en kan worden ingezet als veelzijdige bewakingsoplossing voor thuis en op kantoor.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Resolutie met scherpe details (1280 x 720 pixels bij 25 beelden per seconde)
  • Robuuste, weerbestendige camerabehuizing (IP66)
  • Ingebouwde sensor voor beweging
  • Met WDR-functie voor tegenlichtcompensatie – ideaal voor ingangen
  • Geïntegreerd MicroSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing
  • 30 geïntegreerde IR-LED’s die bij duisternis worden geactiveerd
  • Toegang tot live-beelden via internet en met smartphone en tablets via IPCam-app en browser
  • Voeding via de netwerkkabel mogelijk (LAN-gebruik met Power over Ethernet – PoE)
  • WPS-toets voor de eenvoudige opbouw van de WLAN-verbinding

Scherpe bewaking bij weer en wind

Met een hoge resolutie van 1280 x 720 pixels voor scherpe beelden neemt de TVIP61560 WLAN HD 720p Buiten Camera per seconde 25 beelden op en kan worden ingezet als veelzijdige bewakingsoplossing voor thuis en op kantoor. Met de sterke en tegen weersomstandigheden beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66 kan de camera zowel binnen als buiten worden ingezet.

Ideale gebruikslocatie: Ingangen

Door de ingebouwde sensoren voor beweging en de WDR-functie voor tegenlichtcompensatie is de camera bijzonder geschikt voor de bewaking van ingangen. Het geïntegreerde slot voor microSD-kaarten dient als back-up-oplossing voor de interne gegevensopslag. De camera beschikt bovendien over 30 geïntegreerde infrarood-LED’s die in het donker worden geactiveerd. Bij de installatie wordt een kabelwirwar vermeden. Twee opties maken dit mogelijk: voeding via de netwerkkabel (PoE) of gebruik via WLAN zodat alleen de stroomkabel moet worden gelegd.

Wereldwijde toegang tot live-beelden

De mobiele toegang tot de live-beelden krijgt u via het internet en bijzonder comfortabel met de app op uw mobiele telefoon of tablet. De camera biedt bovendien de optie om de videogegevens per e-mail te versturen. De WPS-toets dient voor de eenvoudige opbouw van de hiervoor benodigde WLAN-verbinding.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.