ABUS TVIP41660 PTZ WLAN HD 720p Binnen-Domecamera

410.92 excl. btw

Met een hoge resolutie van 1280 x 720 pixels voor scherpe details neemt de draai-, kantel- en zoombare TVIP41660 WLAN HD 720p-domecamera voor binnentoepassingen per seconde 25 beelden op.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Resolutie met scherpe details (1280 x 720 pixels bij 25 beelden per seconde)
  • 3 x optische en 16 x digitale zoom voor gedetailleerde beelden
  • Via internet en met mobiele apparatuur toegang tot live-beelden, en draaien, kantelen en zoomen via IPCam-app en browser
  • Geïntegreerd microSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing
  • Met WDR-functie voor de tegenlichtcompensatie – ideaal voor ingangen
  • Ingebouwde sensor voor beweging
  • Met alarmuitgang voor het aansturen van een externe alarmgever (bijv. sirene, licht)
  • WPS-toets voor de eenvoudige opbouw van de WLAN-verbinding
  • Compatibel met PoE (Power over Ethernet)

Videobewaking voor binnentoepassingen in HD

Met een hoge resolutie van 1280 x 720 pixels voor scherpe details neemt de draai-, kantel- en zoombare TVIP41660 WLAN HD 720p-domecamera voor binnentoepassingen per seconde 25 beelden op. De PTZ-camera (PTZ staat voor de functies pan, tilt en zoom, dus draaien, kantelen en zoomen) heeft een drievoudige optische en 16-voudige digitale zoom. Daarmee kunnen ook op grote afstand opgenomen beeldfragmenten van dichtbij worden bekeken, waardoor een exacte persoonsherkenning mogelijk is.

Mobiele toegang tot live-beelden

De draai-, kantel- en zoomfunctie kan met de iOS IPCam-app of via de browser worden bestuurd. Bovendien heeft u altijd mobiele toegang tot de live-beelden via het internet, bijzonder comfortabel met de app op uw mobiele telefoon of tablet. De camera biedt bovendien de optie om de videogegevens per e-mail te versturen.

Ideale gebruikslocatie: Ingangen

Door de ingebouwde sensoren voor beweging en de WDR-functie voor tegenlichtcompensatie is de camera bijzonder geschikt voor de bewaking van ingangen. Het geïntegreerde slot voor microSD-kaarten dient voor de interne gegevensopslag en als back-upoplossing.

Flexibele montagemogelijkheden

Dankzij PoE (Power over Ethernet) kan de camera via de netwerkkabel van stroom worden voorzien en hoeven er dus geen extra kabels te worden getrokken.

De WPS-toets dient voor de eenvoudige opbouw van de WLAN-verbinding. Via een alarmuitgang kan ook een externe alarminstallatie, zoals een sirene, gemakkelijk worden aangestuurd.