ABUS TVIP21560 Draai- en Kantelbare WLAN HD 720p Domecamera voor Binnentoepassingen

242.86 excl. btw

De TVIP21560 draai- en kantelbare WLAN-camera is een veelzijdige bewakingsoplossing voor thuis of op kantoor. De camera kan zonder extra LAN-kabel via WLAN in een netwerk worden geïntegreerd en beschikt over bewegingsdetectie met passieve infrarood-sensor en geïntegreerde luidspreker, die bij een alarm een hard geluid afgeeft.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Draai- en kantelbare WLAN-camera met infrarood-nachtzichtfunctie en bewegingsdetectie
  • Resolutie met scherpe details (1280 x 720 pixels bij 25 beelden per seconde)
  • Met ingebouwde luidspreker voor luid alarm bij gebeurtenissen
  • Via internet en met mobiele apparatuur toegang tot live-beelden, en draaien en kantelen via IPCam-app en browser
  • Geïntegreerd microSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing
  • 12 geïntegreerde IR-leds (activering in het donker)
  • Bewegingsdetectie met passieve infrarood-sensor
  • Met WDR-functie voor tegenlichtcompensatie – ideaal voor ingangen
  • Met alarmuitgang voor het aansturen van een externe alarmgever (bijv. sirene, licht etc.)
  • WPS-toets voor de eenvoudige opbouw van de WLAN-verbinding

Betrouwbare detectie en alarmering bij binnentoepassingen

De TVIP21560 draai- en kantelbare WLAN-camera is een veelzijdige bewakingsoplossing voor thuis of op kantoor. De camera kan zonder extra LAN-kabel via WLAN in een netwerk worden geïntegreerd en beschikt over bewegingsdetectie met passieve infrarood-sensor en geïntegreerde luidspreker, die bij een alarm een hard geluid afgeeft. Met de luidspreker en de ingebouwde microfoon is bovendien via de webinterface van de camera en een op de computer aangesloten microfoon een Two-way-audiocommunicatie mogelijk. Door de alarmuitgang kunnen externe alarmgevers, bijv. een sirene of licht, worden aangestuurd, die bij een detectie reageren.

Dag en nacht gedetailleerde bewakingsbeelden

De bewakingscamera levert 25 gedetailleerde beelden per seconde met een HD-resolutie van max. 1280 x 720 pixels. Ondersteund worden zowel hoogwaardige als bandbreedte-efficiënte transmissieformaten in H.264 en Motion JPEG.
De camera beschikt bovendien over 12 geïntegreerde infrarood-leds die in het donker worden geactiveerd waardoor de camera geschikt is voor 24/7-bewakingstoepassingen. Zelfs als het helemaal donker is, maakt de camera gedetailleerde opnames waardoor objecten tot 5 meter kunnen worden geïdentificeerd. De WDR-functie zorgt daarentegen bij te veel tegenlicht voor een optimale vereffening van de beeldcontrasten.

Wereldwijde mobiele toegang tot live-beelden

De PT-functies (PT staat voor Pan en Tilt, dus draaien en kantelen) kunnen met de iOS IPCam-app of via de browser worden bestuurd. Bovendien heeft u altijd mobiele toegang tot de live-beelden via het internet, bijzonder comfortabel met de app op uw mobiele telefoon of tablet. De camera biedt bovendien de optie om de videogegevens per e-mail te versturen. De WPS-toets dient voor de eenvoudige opbouw van de hiervoor benodigde WLAN-verbinding. Het geïntegreerde slot voor microSD-kaarten dient voor de interne gegevensopslag en als back-upoplossing.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.