ABUS TVAC65600 Varifocaal Megapixel IR Objectief 1/2,7″ IR, 12,5 – 50,0 mm

345.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158053791 Categorie:

Beschrijving

  • Geschikt voor Megapixel camera’s
  • Fijnere focusinstelling door verbeterde fixering van de focusring
  • Compatibel met IR-licht
  • Optimale randscherpte en lichtgevoeligheid

Dit objectief vangt vooral gebeurtenissen die verder weg in het bewakingsgebied liggen met uitstekende detailweergave op. Het is de optimale keuze als de camera op grond van plaatselijke omstandigheden niet direct in het bewakingsgebied zelf kan worden gemonteerd.

Goed objectief, briljante HD-beelden
Het objectief is een hoofdonderdeel bij professioneel gebruik van 2-megapixel camera’s. Hij benut volledig alle voordelen van de megapixel-techniek, doordat hij voor een optimale belichting van de beeldopnemer zorgt. Het asferisch geslepen objectief levert absoluut briljante beelden, onscherpte aan de randen wordt grotendeels geëlimineerd. Daarbij zorgt de enorm hoge lichtopbrengst voor permanent helder zicht tot aan de rand.

Grote brandpuntsafstand voor grote afstanden
De brandpuntsafstand is variabel van 12,5 tot 50,0 mm. Hoe groter de brandpuntsafstand, hoe smaller de beeldhoek en des te verder u op een beeldfragment kunt inzoomen. Daarom is dit objectief ideaal geschikt voor het tele-bereik.

Voor IP- en analoge HD camera’s
Met het genormeerde aansluitschroefdraad kunnen de CS-Mount objectieven eenvoudig op elke camera worden gemonteerd. Het objectief TVAC65600 kan zowel met IP-camera’s als met Analoge HD-camera’s worden gebruikt en wordt aanbevolen voor de ABUS-camera’s TVIP92500 en HDCC50000.

Betrouwbaar zicht bij 24/7-gebruik
De lichtinval door het diafragma past zich dankzij de auto-iris-functie automatisch aan de betreffende lichtomstandigheden aan – een extra voordeel in bijvoorbeeld ruimtes met plotselinge veranderende lichtomstandigheden (bij deuren, entrees, etc.). Bovendien zijn alle megapixel objectieven van ABUS tot 100% IR-licht compatibel. Daarmee zijn ze optimaal geschikt voor dag/nacht continu gebruik in professionele bewakingsinstallaties.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 85 × 75 mm