ABUS TVAC65100 1/3″ Varifocaal Megapixel-objectief 2,9 – 8,2 mm

105.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158026481 Categorie:

Beschrijving

  • Geschikt voor megapixelcamera’s
  • Asferisch geslepen
  • Geoptimaliseerde kleurweergave

Ieder detail perfect belicht! Met dit objectief registreert u de gebeurtenissen in zeer grote bewakingsgebieden in de volle breedte en met een uitstekend detailniveau. Het objectief is een essentieel bestanddeel bij het professionele gebruik van megapixel camera’s (zoals het model TVIP51500 en TVIP51550) en onmisbaar om de mogelijkheden van de megapixel-techniek ten volle te kunnen benutten. Het regelt de lichtinval op de beeldopnemer van de camera en zorgt voor een optimale belichting van uw megapixel-beelden. Alle objectieven hebben een genormeerde aansluitschroefdraad.

Essentiële onderscheidende kenmerken van de megapixel-objectieven zijn de betreffende beeldhoek (98° – 35° bij 1/3’’ beeldsensor, 71° – 26° bij 1/4’’ beeldsensor) en de brandpuntsafstand (variabel van 2,9 tot 8,2 mm). Hoe groter de brandpuntsafstand, hoe smaller de beeldhoek en des te verder u op een beeldfragment kunt inzoomen. De asferische lenzen zorgen voor extra hoogwaardige beelden, de hoge randscherpte in vergelijking met andere (megapixel-) objectieven voorkomt gegarandeerd onscherpte aan de randen. Ook qua lichtopbrengst valt het objectief op met een waarde die voor helder zicht tot aan de beeldrand zorgt. De lichtinval door het diafragma past zich dankzij de auto-iris-functie automatisch aan de betreffende lichtomstandigheden aan – een extra voordeel in bijvoorbeeld ruimtes met plotselinge lichtinval (deuren, entrees, e.d.).

De CS-Mount objectieven kunnen eenvoudig op elke camera worden gemonteerd. Wij adviseren het objectief TVAC65100 voor de camera’s TVIP51500 en TVIP51550 bij gebruik zonder IR-licht.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 85 × 75 mm