ABUS TVAC19000A WLAN Draai-/Kantelcamera en App

142.02 excl. btw

Deze draai- en kantelbare WLAN-camera wordt geleverd met bijpassende app voor iOS of Android en biedt met een resolutie van 720p en infrarood-nachtzichtfunctie een briljante beeldkwaliteit op ieder moment van de dag en de nacht.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Voor een effectieve rondom-bewaking binnenshuis
  • Geleide stapsgewijze installatie met app (iOS, Android)
  • App-toegang voor 8 camera’s
  • HD 720p-resolutie en infrarood-nachtzichtfunctie voor een briljante beeldkwaliteit
  • Kennisgeving per e-mail, snapshotfunctie en push-notificatie via app bij bewegingsdetectie
  • Zicht rondom (350°-draai- en 90°-kantelbereik)
  • Opname op SD-kaart (accessoire, max. 32 GB)
  • Geringe belasting van het netwerk dankzij gecomprimeerde gegevensoverdracht (H.264 -compressie)

Effectieve rondom bewaking voor binnen

Deze draai- en kantelbare WLAN-camera wordt geleverd met bijpassende app voor iOS of Android en biedt met een resolutie van 720p en infrarood-nachtzichtfunctie een briljante beeldkwaliteit op ieder moment van de dag en de nacht. Het bewakingsgebied van de camera omvat 350° in het draai- en 90° in het kantelbereik. De installatie kan met de app ook eenvoudig worden uitgevoerd door een technische leek.

Gebeurtenismelding en mobiele toegang met app

Bewegingen binnen het gezichtsveld van de camera starten de opname die op de SD-kaart wordt opgeslagen. Desgewenst wordt u per e-mail of push-melding geïnformeerd over gebeurtenissen. U kunt een snapshot maken of via de app toegang verkrijgen tot de bijbehorende videobeelden. Toegang tot het beeldmateriaal van acht camera’s tegelijkertijd is met de app bovendien op ieder moment mogelijk – voor een mobiele bewaking, waar u zich ook bevindt. Dankzij de effectieve datacompressie van de camera wordt het netwerk ontlast en de opslagruimte vergroot.

Opmerking over het product

De ingebruikname en het gebruik van de camera is uitsluitend met de app en niet via webtoegang, pc-software of recorder mogelijk.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.