ABUS TVAC18010A Draadloze Buitencamera

150.42 excl. btw

Deze draadloze buitencamera wordt gebruikt ter uitbreiding van de digitale draadloze bewakingsset van ABUS. Met de solide, weerbestendige constructie is hij ideaal voor buiten. De VGA-resolutie en de infrarood-nachtzichtfunctie garanderen op ieder moment van de dag en de nacht een optimale kwaliteit van de videobeelden.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Draadloze buitencamera voor digitale draadloze bewakingsset
  • Eenvoudige stapsgewijze installatie met app en QR-code (iOS, Android)
  • App-toegang voor 4 camera’s
  • VGA-resolutie en infrarood-nachtzichtfunctie
  • Robuuste, weerbestendige draadloze buitencamera (IP66)
  • Geïntegreerde, professionele bewegingsdetectie (PIR-sensor) met alarmfunctie

Robuuste draadloze buitencamera voor 24 uur veiligheid

De TVAC18010A draadloze buitencamera wordt gebruikt ter uitbreiding van de digitale draadloze bewakingsset van ABUS. Met de solide, weerbestendige constructie is hij ideaal voor buiten. De VGA-resolutie en de infrarood-nachtzichtfunctie garanderen op ieder moment van de dag en de nacht een optimale kwaliteit van de videobeelden. De geïntegreerde bewegingsdetectie met alarmfunctie detecteert bewegingen betrouwbaar en slaat alarm bij onbevoegde toegang.

Intuïtieve installatie met app of QR-code

Met de app of QR-code wordt u stap voor stap door de installatieprocedure geleid; eenvoudig zelfs voor technische leken. Met de app heeft u toegang tot vier camera’s van dit type, waardoor een praktische mobiele bewaking mogelijk is.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.