ABUS TVAC18000A Digitale Draadloze Bewakingsset

520.17 excl. btw

De compacte digitale, draadloze bewakingsset van ABUS beveiligt betrouwbaar kleinere objecten dag en nacht: De VGA-resolutie zorgt voor briljant scherpe beelden; zelfs in het donker dankzij de geïntegreerde infrarood-nachtzichtfunctie.

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Beschrijving

  • Complete set met recorder, 2 x draadloze buitencamera, 3 x voeding en accessoires
  • Eenvoudige stapsgewijze installatie met app en QR-code (iOS, Android)
  • App-toegang voor 4 camera’s
  • Opname op max. 32 GB microSD-kaart (accessoire) of max. 2 TB externe harde schijf via USB-poort
  • Tot 3 maande doorlopende opname met 500 GB externe harde schijf (accessoire)
  • Robuuste, weerbestendige draadloze buitencamera (IP66)
  • Geïntegreerde, professionele bewegingsdetectie (PIR-sensor) met alarmfunctie
  • VGA-resolutie en infrarood-nachtzichtfunctie
  • Geringe belasting van het netwerk dankzij gecomprimeerde gegevensoverdracht (H.264 -compressie)

Complete set met recorder, 2 x draadloze buitencamera’s, 3 x voeding en accessoires

De compacte digitale, draadloze bewakingsset van ABUS beveiligt betrouwbaar kleinere objecten dag en nacht: De VGA-resolutie zorgt voor briljant scherpe beelden; zelfs in het donker dankzij de geïntegreerde infrarood-nachtzichtfunctie. Een gevoelige bewegingsdetectie detecteert bewegingen in het detectiegebied van de camera en geeft bij onbevoegde toegang een alarm. Met een app heeft u toegang tot de videobeelden van maximaal vier camera’s tegelijkertijd, zodat u op ieder moment kunt zien of alles in orde is.

Intuïtieve installatie met app en QR-code voor iOS en Android

De draadloze bewakingsset wordt ook geïnstalleerd met de app en via een QR-code. Snel en comfortabel realiseren ook technische leken het videobewakingssysteem. Omdat alle componenten draadloos met elkaar communiceren, wordt het systeem bovendien zonder veel vuil gemonteerd.

Tot drie maanden doorlopende opname dankzij geringe netwerkbelasting

Met de efficiënte H.264-datacompressie wordt het datavolume van de beeldgegevens tot een minimum beperkt, waardoor bij aansluiting van een externe harde schijf van 500GB een doorlopende opname van drie maanden kan worden gerealiseerd. De opnames worden ofwel op een micro-SD-kaart of via een op de USB-poort aangesloten externe harde schijf met maximaal 2 TB opgeslagen. Alle opslagmedia zijn verkrijgbaar als accessoires en kunnen naar eigen voorkeuren worden geïntegreerd in de draadloze bewakingsset.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.