ABUS TVAC16000A 7″-Videobewakingsset Touch&App voor Thuis

318.49 excl. btw

De complete set bevat alles, om de videobewaking in bedrijf te stellen: een draadloze buitencamera voor 24/7-bedrijf en een 7″ draadloze monitor met intuïtieve touchscreen voor comfortabele bediening. Ideaal voor privéhuishoudens, gastronomie, bureaus en kleine bedrijven.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

  • Complete set bestaande uit draadloze buitencamera, monitor en dockingstation
  • Compacte IP66 buitencamera met infrarood-nachtzichtfunctie en 640 x 480 pixels resolutie
  • Mobiele toegang via App
  • Toegang op afstand via LAN via het dockingstation (gelijktijdig accu laden voor monitor)
  • 7″ TFT-kleurenmonitor met geïntegr. luidsprekers (accu)
  • Overdracht van video en audio met gecodeerd draadloos signaal
  • Uitbreidbaar tot 4 draadloze camera’s
  • Eenvoudige bediening aan het intuïtieve touchscreen

De TVAC16000A is een complete set en bevat alles, om de videobewaking in bedrijf te stellen: een draadloze buitencamera voor 24/7-bedrijf en een 7″ draadloze monitor met intuïtieve touchscreen voor comfortabele bediening. Ideaal voor privéhuishoudens, gastronomie, bureaus en kleine bedrijven. Ook een leegstaand vakantiehuis kan eenvoudig op afstand worden bewaakt.

Grote monitor, vloeiende beelden, eenvoudige bediening

De overzichtelijke monitor dient als bewakingscentrale. Deze geeft elke camera als volledig beeld in VGA-resolutie (640 x 480) en 25 fps weer en in de meervoudige weergave in QVGA (320 x 240). De bediening geschiedt per touchscreen via een professioneel recordermenu. Opnames worden op een SD-kaart in de monitor opgeslagen.

Docking-station: Toegang op afstand per smartphone-APP

Met behulp van de ABUS app zien gebruikers ook onderweg wat er thuis gaande is. Als de monitor in de docking-station is „geparkeerd” en er een internetverbinding bestaat, dan kunnen de live beelden direct via de smartphone worden bekeken. In het dockingstation vindt gelijktijdig het opladen van de accu plaats.

Digitaal versleutelde draadloze signalen

Beeld en geluid worden vertrouwelijk via versleutelde digitale draadloze signalen tussen de camera en monitor verzonden. Hierdoor is het meekijken en -luisteren door anderen uitgesloten.

Uitbreidbaar tot 4 draadloze camera’s

De complete set bevat de monitor en een draadloze camera. De monitor kan met max. 4 camera’s worden verbonden, zodat max. 3 andere camera’s kunnen worden toegevoegd.

Beperkingen

Monitor en camera’s zijn met elkaar verbonden. De monitor kan niet met andere camera’s worden gebruikt en omgekeerd. De draadloze camera vereist een contactdoos voor de aansluiting van de voeding – deze voor montage controleren en evt. een contactdoos aanbrengen.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.