ABUS TVAC14010A Draadloze Buitencamera

142.02 excl. btw

Deze draadloze IR-buitencamera 2,4 GHz is een optioneel accessoire voor de 7″ woonhuis-videobewakingsset (TVAC14000A). Alle vereiste accessoires zitten er reeds bij om een snelle en eenvoudige uitbreiding te bieden.

Uitverkocht

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

  • Draadloze buitencamera voor 7″ woonhuis-videobewakingsset (TVAC14000A)
  • Robuuste, weerbestendige draadloze buitencamera’s (IP66) met infrarood-nachtzichtfunctie en VGA-resolutie (640 x 480 pixels)
  • Overdracht van video- en audiosignalen via gecodeerd digitaal draadloos signaal (max. 150 m open veld)
  • Opname na bewegingsdetectie, volgens tijdschema of continu met de 7″ woonhuis-videobewakingsset
  • Max. 4 draadloze camera’s kunnen per woonhuis-videobewakingsset worden gebruikt

Beveiliging van buitenterreinen

Deze draadloze IR-buitencamera 2,4 GHz is een optioneel accessoire voor de 7″ woonhuis-videobewakingsset (TVAC14000A). Alle vereiste accessoires zitten er reeds bij om een snelle en eenvoudige uitbreiding te bieden. Max. 4 camera’s van dit type kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en brengen de videosignalen over naar de draadloze monitor – over afstanden tot 150 m (open veld). Met beschermingsklasse IP66 is de camera geschikt voor buiten en levert dankzij geïntegreerde infrarood-led’s duidelijke beelden, ook ‘s nachts.

Veilige en draadloze overdracht

De draadloze signaaloverdracht is praktisch op alle plekken waar het leggen van kabels niet gewenst of uitvoerbaar is: de camera brengt het video- en audiosignaal draadloos over naar de draadloze monitor. Door de digitale draadloze overdracht worden storingen en interferenties vermeden, wat zorgt voor een goed bereik en een goede overdrachtskwaliteit.

Individuele opnamestart

Zodra de camera een beweging detecteert, zendt deze de video- en audiosignalen naar de draadloze monitor, die de opname op een SD-kaart opslaat (microSD-kaart van max. 32 GB, vereist accessoire). Het is ook mogelijk om continu op te nemen of volgens een tevoren vastgelegd tijdschema.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.