ABUS TVAC14000A 7″ Woonhuis-videobewakingsset

293.28 excl. btw

Dit complete pakket bevat alles wat u nodig heeft voor de snelle opbouw van een draadloze videobewaking in de particuliere sector of voor kleinere objecten (1 tot max. 4 camera’s).

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

  • Complete set bestaande uit monitor, draadloze IR-buitencamera, voedingen en accessoires
  • Overdracht van video- en audiosignalen via gecodeerd digitaal draadloos signaal (max. 150 m open veld)
  • 7″ kleurenmonitor met geïntegreerde luidsprekers voor een luid alarm bij bewegingsdetectie
  • Robuuste, weerbestendige draadloze buitencamera’s (IP66) met infrarood-nachtzichtfunctie en VGA-resolutie (640 x 480 pixels)
  • Opname na bewegingsdetectie, volgens tijdschema of continu
  • Opname op microSD-kaart van max. 32 GB (vereist accessoire)
  • Uit te breiden naar maximaal 4 draadloze camera’s

Videobewaking gemakkelijk gemaakt

Dit complete pakket bevat alles wat u nodig heeft voor de snelle opbouw van een draadloze videobewaking in de particuliere sector of voor kleinere objecten (1 tot max. 4 camera’s). De set bevat een 7″ draadloze kleurenmonitor, een draadloze IR-buitencamera 2,4 GHz met geïntegreerde bewegingsdetectie en andere accessoires. Daarmee worden videobeelden en geluid draadloos van de camera naar de monitor overgebracht en daar weergegeven – over afstanden tot 150 m (open veld).

Veilige en draadloze overdracht

De draadloze signaaloverdracht is praktisch op alle plekken waar het leggen van kabels niet gewenst of uitvoerbaar is: de camera brengt het video- en audiosignaal draadloos over naar de draadloze monitor. Door de digitale draadloze overdracht worden storingen en interferenties vermeden, wat zorgt voor een goed bereik en een goede overdrachtskwaliteit. Bovendien worden de gegevens gecodeerd om een beveiligde overdrachtsmethode te waarborgen. Met beschermingsklasse IP66 is de camera geschikt voor buiten en levert dankzij geïntegreerde infrarood-led’s duidelijke beelden, ook ‘s nachts.

Individuele opnamestart

Zodra de camera een beweging detecteert, zendt deze de video- en audiosignalen naar de draadloze monitor, die de opname op een SD-kaart opslaat (microSD-kaart van max. 32 GB, vereist accessoire). Het is ook mogelijk om continu op te nemen of volgens een tevoren vastgelegd tijdschema. Er kunnen max. 4 camera’s (TVAC14010A) met de monitor worden verbonden en de beelden ervan kunnen in de 4-voudige weergave worden getoond. Camera en monitor zijn voor een snelle en eenvoudige ingebruikname perfect op elkaar afgestemd. Door de eenvoudige installatie en de compacte, flexibel te gebruiken monitor is de set ten zeerste aan te bevelen voor woonhuis-videobewaking, bijvoorbeeld bij de huisdeur.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.