ABUS TVAC10060 24″ Full HD LED-monitor

499.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063646 Categorie:

Beschrijving

  • Resolutie: 1920 x 1080 pixels
  • Snelle reactietijd (5 ms)
  • LED-achtergrondverlichting: uitmuntende kleurweergave en contrast
  • Grafisch On-Screen Display (OSD)
  • Aansluitingen: HDMI, DVI, VGA, audio-ingang en -uitgang
  • Geïntegreerde luidspreker
  • Laag stroomverbruik (LED-techniek)
  • Voor muur- en plafondmontage (met VESA-bevestiging)

De 24″ LED-monitor toont Full-HD 1080p beelden in 16:10 formaat. Daarmee is hij geschikt voor weergave van megapixel bewakingsbeelden en voor het gebruik met HD-SDI camera’s (HDMI-converter nodig). Alle instellingen worden eenvoudig uitgevoerd via de meertalige on-screen display (OSD).

Gedetailleerde bewakingsbeelden in Full-HD
Met de hoge resolutie in HD1080p, een uitstekende beeldgetrouwheid en een snelle reactietijd levert de monitor scherpe bewakingsbeelden. Daarbij zorgt de LED-achtergrondverlichting voor optimale contrasten en uiterst realistische kleurweergave. De uitrusting omvat zowel een geïntegreerde luidspreker, twee audio-ingangen, automatische signaalherkenning als een 3D-kamfilter voor een zacht en helder beeld zonder storend Dot-Crawl-effect.

Veelzijdige aansluitingen
Vier aansluitingen zorgen voor hoge flexibiliteit bij de aansluiting van de monitor aan recorders, camera’s enz. Dankzij HDMI-aansluitingen is de monitor optimaal geschikt voor de weergave van Full-HD beelden. Een verdere VGA-aansluiting en twee BNC-ingangen bieden aanvullende mogelijkheden – daarom vormt de monitor een passende component voor veelzijdige bewakingssystemen.

HD bewakingsprof
Dankzij Full-HD resolutie (1920 x 1080 pixels) levert de monitor beelden met hoge resolutie voor een professionele bewaking. Bovendien garanderen hoogwaardige industriecomponenten een betrouwbaar bedrijf van de monitor bij 24/7 continu gebruik. De efficiënte LED-display zorgt daarbij voor een gering stroomverbruik.

Eenvoudige montage
Voor bevestiging aan de wand of het plafond kunnen VESA standaardsteunen worden gebruikt. Daarmee is de montage snel klaar.

Extra informatie

Afmetingen 110 × 610 × 450 mm