ABUS IPCS10020 Dual-Flex-Encoder

399.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158064209 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

  • HD 720p-resolutie: 1280 x 720 @ 25fps
  • Twee cameramodules aansluitbaar
  • MicroSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing voor max 128 GB
  • True WDR-functie voor de compensatie van grote beeldcontrasten (op één kanaal)
  • Two-Way-Audio, alarm in- en uitgang (I/O)
  • Power over Ethernet (PoE)

De Dual Flex Encoder wordt gebruikt als IP-camera voor verborgen bewaking. Hij wordt in combinatie met maximaal twee mini-cameramodules ingezet, waarvan de videosignalen als netwerkstreams beschikbaar worden gesteld.

Verborgen bewaking
De encoder wordt bedekt achter wand, plafond of in een apparaat (bijvoorbeeld een pinautomaat) aangebracht. Hij hoeft geen zicht te hebben op het bewakingsgebied omdat hij met een kabel verbonden is met een cameramodule. Wand- en plafondmontage mogelijk, evenals voeding via netwerkkabel (PoE).

Cameramodule met 8m kabel voor vele gebruikslocatie
Als oog fungeert de cameramodule met 2,8 mm tube- of 3,7 mm pinhole-objectief. Voor iedere montageplaats (achter wand, plafond, in schacht of automaat) is er een passend model beschikbaar. De module wordt verdekt aangebracht, met zicht op het te bewaken gebied door een gat in wand, plafond, apparaatafdekking etc. De module wordt via een kabel met de encoder verbonden, waardoor een flexibele montage mogelijk is.

Compatibele cameramodule
De Dual Flex Encoder is compatibel met de modules IPCS10001, IPCS10002 en IPCS10003. Een encoder kan met 2 modules gelijktijdig worden gebruikt. Deze zijn als accessoires verkrijgbaar.

Klein model, grote HD-beeldkwaliteit
Ondanks de compacte cameramodule biedt de encoder HD-videostreams met 1280 x 720 pixel met vlotte 25 beelden/s. Een videokanaal beschikt over een sterke beeldoptimalisatie (True WDR, 3D DNR) voor het herkennen van personen etc. bij tegenlicht, bijvoorbeeld bij het gebruik in een pinautomaat (True WDR-kanaal voor cameramodule in de middenconsole, tweede kanaal voor verdere module, bijvoorbeeld van de zijkant voor de bewaking van de gelduitgifte).

Intercomfunctie met 2WAY-audio
Dankzij luidspreker- en microfoonaansluiting (3,5 mm clinch) kan een intercomfunctie worden gerealiseerd.

Veelzijdige toepassingen
In combinatie met de kleine cameramodules is de encoder ideaal voor vele toepassingen, bijvoorbeeld de verborgen bewaking van binnenruimtes in banken, winkels, hotels of liften.

Juridische mededeling
De wettelijke situatie voor verborgen bewaking kan van land tot land sterk verschillen. Informeer u voor de installatie over de op de montageplaats geldende bepalingen.

Extra informatie

Gewicht 0.55 kg
Afmetingen 165 × 225 × 100 mm