ABUS IPCB72500 Universele IP Dome IR 1080p

649.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063370 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • 2,8 -12 mm Vario-objectief
  • microSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing voor max 128 GB
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • IR LED’s met variabele intensiteit
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF-compatibel
  • Tegen vandalisme beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66

De Universal IR Dome is een robuuste, veelzijdige camera voor buiten en binnen. Dankzij de Vario-lens met een brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm kan de Dome veelzijdig worden ingezet voor een professionele en efficiënte bewaking. Daarbij weerstaat hij met zijn vandalismeveilige IP66-behuizing met een stootvastheid van IK10 ook de meest uitdagende weersinvloeden en sabotagepogingen.

Robuuste Full HD 24/7-buitenbewaking
De Universal IR Dome levert videostreams in 1080p-resolutie tot 25 beelden per seconde. Dankzij de watervaste IP66-behuizing kan de camera ook buiten worden gebruikt en is met de hoogste stootvastheidsgraad IK10 optimaal beschermd tegen mechanische inwerkingen en vandalisme. Dankzij de geïntegreerde IR-LED’s levert de camera dag en nacht goede bruikbare opnames. Met geïntegreerde functies voor de wegingsdetectie en DWDR-tegenlichtcompensatie.

Zeer goed overzicht met instelbare beeldhoek
De Vario-lens van de Universal Dome kan flexibel op de benodigde beeldhoek worden ingesteld. Met brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm bereikt deze lens een beeldhoek van 32° tot 105°.

Opname en videomanagement
Opgenomen wordt met een recorder of via videobeheersoftware op de pc. Daarnaast is ook lokale opname op een microSD-kaart inclusief geïntegreerd ophalen van de videogegevens via webbrowser mogelijk. Daarmee is de camera ideaal voor de lokale opname als back-upoplossing.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 240 × 180 × 180 mm