ABUS IPCB42550 Universele IP Mini Dome IR WLAN 1080p

329.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063400 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • 2,8 mm vast objectief
  • MicroSD-kaartslot voor interne gegevensopslag als back-up oplossing voor max 128 GB
  • Dag-/nachtomschakeling met elektromagnetisch IR-draaifilter (ICR)
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Geïntegreerde WLAN, Two-Way-Audio, alarmin- en -uitgang (I/O)
  • Power over Ethernet (PoE)
  • ONVIF compatibel
  • Behuizing met beschermingsklasse IP66

De Universele IP Mini Dome WLAN is een onopvallende overzichtscamera voor buiten en binnen. Dankzij het compacte model en het vaste 2,8 mm objectief is hij ideaal voor gebruik onder lage plafonds. Bovendien kan deze camera in een draadloos netwerk worden geïntegreerd.

Onopvallende Full HD 24/7-buitenbewaking
De IP Mini Dome levert videostreams in HD 1080p-resolutie met 25 beelden per second. Dankzij de watervaste IP66-behuizing kan de camera ook buiten worden gebruikt en de geïntegreerde IR-LED’s maken continu gebruik dag en nacht mogelijk. Met een opbouwhoogte van slechts 5 cm steekt de vlakke behuizing nauwelijks uit het plafond.

Beste overzicht onder het plafond
De IP Mini Dome overzicht een bereik van 106°. De combinatie van vlak model, breedhoek en Full HD biedt veel overzicht in brede ruimtes en terreinen. Bewegingsdetectie en DWDR-tegenlichtcompensatie zijn geïntegreerd.

Opname en videomanagement
Opgenomen wordt met een recorder of via videobeheersoftware op de pc. Daarnaast is ook lokale opname op een microSD-kaart inclusief geïntegreerd ophalen van de videogegevens via webbrowser mogelijk. Daarmee is de camera ideaal voor de lokale opname als back-upoplossing.

Flexibele montage, audio- en alarmfunctie
De Universele IP Mini Dome wordt aan het plafond of optioneel met een houder aan de muur gemonteerd. De camera kan draadloos via WLAN in een netwerk worden geïntegreerd en beschikt over een geïntegreerde microfoon. Bovendien kan ook een externe luidspreker worden aangesloten waardoor een Two-Way-Audio-functie mogelijk is. Daarnaast beschikt de camera over een alarmingang en -uitgang.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard is een eenvoudige en snelle ingebruikneming gegarandeerd. Het innovatieve gebruikersbeheer zorgt bovendien voor op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechten.

Aanwijzing: Bij de camera wordt geen voeding bijgeleverd omdat de stroomvoorziening via PoE mogelijk is.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 150 × 225 × 105 mm