ABUS IPCA76500 Buiten IP Dome IR 6MPx

1,399.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158064735 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Resolutie van 6 megapixels: 3072 x 2048 @ 24 fps
  • 2,8 – 12,0 mm lens met motorzoom en automatische focus
  • Dag/nacht-camera met geïntegreerde IR-LED’s (30 m)
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Geïntegreerde Video-Content-Analyse (VCA) (bijvoorbeeld Tripwire Detection, Intrusion Detection, Object Counting)
  • Geïntegreerde microSD-kaartslot voor randopnames
  • Bandbreedte en geheugen besparen door geïntegreerde ROI-functie
  • Auto back-up voor gegarandeerde opnames
  • Tegen weersinvloeden en vandalisme beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66/IK10

Deze IP Dome met 6 megapixels is geschikt voor zeer veeleisende bewakingen. Met een resolutie van 3072 x 2048 pixels (6MPx) overziet de camera ruime oppervlakten, en het motorzoomobjectief maakt een veelzijdige bewaking en een hoge flexibiliteit bij de keuze van de montagelocatie mogelijk.

Detailbewaking van bewegende objecten
De camera levert videostreams met 6 megapixel en 25 beelden/sec. (fps). De enorm hoge resolutie en de opname in real time garanderen zeer duidelijke opnames, bijvoorbeeld van grote terreinen in de perimeterbewaking enz.

Robuuste HD 24/7-buitenbewaking
De waterdichte IP66-behuizing zorgt met schokbestendigheid IK10 voor een optimale bescherming tegen sabotage en vandalisme. De geïntegreerde IR-LED’s leveren dag en nacht goed bruikbare beelden. De modernste bewegingsdetectie en tegenlichtcompensatie zijn erin geïntegreerd. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij verblindingslicht op buitenterreinen of bij inritten.

Top overzicht en bestuurbare beeldhoek
Het motorzoomobjectief met automatische focus wordt met een druk op de knop op de gewenste beeldhoek ingesteld. Met een brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm bereikt deze lens een beeldhoek van 30° tot 95° (4,2 x optische zoom).

Video Content Analyse (VCA) – decentraal in de camera
De Dome biedt VCA-functies zoals Tripwire, Intrusion Detection en Face Detection, zonder terug te vallen op een VMS-software. Dit spaart bandbreedte, schijfgeheugen en bijkomende kosten en versnelt de verwerking van de opnames.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard voor een eenvoudige en snelle ingebruikneming. Het innovatieve gebruikersbeheer maakt bovendien een op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechtenmogelijk.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Gewicht 1.95 kg
Afmetingen 239 × 240 × 215 mm