ABUS IPCA72520 Buiten IP Dome IR Ultra Low-Light IP 1080p

1,309.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158064742 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • Betere performance bij zwak licht door grote beeldopnemer (1/1.8‘‘)
  • 2,8 – 12,0 mm lens met motorzoom en automatische focus
  • Dag/nacht-camera met geïntegreerde IR-LED’s (30 m)
  • True WDR-functie voor de vereffening van hoge beeldcontrasten (120 dB)
  • Geïntegreerde Video-Content-Analyse (VCA) (bijvoorbeeld Tripwire Detection, Intrusion Detection, Object Counting)
  • Geïntegreerde microSD-kaartslot voor randopnames
  • Bandbreedte en geheugen besparen door geïntegreerde ROI-functie
  • Auto back-up voor gegarandeerde opnames
  • Tegen weersinvloeden en vandalisme beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66/IK10

Deze IP Dome-camera met 2 megapixels is dankzij de speciale Ultra Low-Light-functie bijzonder geschikt voor kleuropnames bij weinig licht. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (2MPx)1080p biedt de camera een goed overzicht over grotere oppervlakten.

Robuuste Full-HD-buitenbewaking bij weinig licht
De waterdichte IP66-behuizing zorgt met schokbestendigheid IK10 voor een optimale bescherming tegen sabotage en vandalisme. De geïntegreerde IR-LED’s leveren dag en nacht goed bruikbare beelden. Dankzij de Ultra Low-Light-functie worden omgevingen met een zwakke verlichting (parkeergarages, parkeerplaatsen of fabriekshallen) optimaal in kleurenmodus opgenomen. Daarbij worden verblindingen optimaal gecompenseerd en wordt de modernste bewegingsdetectie gebruikt (ingang, inrit).

Top overzicht en bestuurbare beeldhoek
Het motorzoomobjectief met automatische focus wordt met een druk op de knop op de gewenste beeldhoek ingesteld. Met een brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm bereikt deze lens een beeldhoek van 30° tot 95° (4,2 x optische zoom).

Video Content Analyse (VCA) – decentraal in de camera
De Dome biedt VCA-functies zoals Trip Wire, Intrusion Detection en Face Detection, zonder terug te vallen op een VMS-software. Dit spaart bandbreedte, schijfgeheugen en bijkomende kosten en versnelt de verwerking van de opnames.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard voor een eenvoudige en snelle ingebruikneming. Het innovatieve gebruikersbeheer maakt bovendien een op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechtenmogelijk.

Passende accessoires
Voor de wandmontage van de Dome-camera in horizontale positie en een beschermde interne kabelgeleiding is een wandhouder (TVAC31430) verkrijgbaar.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 239 × 240 × 215 mm