ABUS IPCA66500 Buiten IP Tube IR 6MPx

1,399.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063547 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Resolutie van 6 megapixels: 3072 x 2048 @ 24 fps
  • 2,8 – 12,0 mm lens met motorzoom en automatische focus
  • High-Power IR-LED’s voor optimale belichting bij grote afstand (50 m)
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Geïntegreerde Video-Content-Analyse (VCA) (bijvoorbeeld Tripwire Detection, Intrusion Detection)
  • Geïntegreerde microSD-kaartslot voor randopnames
  • Bandbreedte en geheugen besparen door geïntegreerde ROI-functie
  • Auto back-up voor gegarandeerde opnames
  • Tegen weersinvloeden beschermde behuizing met beschermingsklasse IP66

Deze IP Tube-camera met 6 megapixels is geschikt voor zeer veeleisende bewakingen. Met een resolutie van 3072 x 2048 pixels (6MPx) overziet de camera ruime oppervlakten, en het motorzoomobjectief maakt een veelzijdige bewaking en een hoge flexibiliteit bij de keuze van de montagelocatie mogelijk.

Detailbewaking van bewegende objecten
De camera levert videostreams met 6 megapixel en 25 beelden/sec. (fps). De enorm hoge resolutie en de opname in real time garanderen zeer duidelijke opnames, bijvoorbeeld van grote terreinen in de perimeterbewaking enz.

Robuuste HD 24/7-buitenbewaking
De in de waterdichte IP66-behuizing geïntegreerde IR-LED’s leveren dag en nacht goed bruikbare beelden. De modernste bewegingsdetectie en tegenlichtcompensatie zijn erin geïntegreerd. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij verblindingslicht op buitenterreinen of bij inritten.

Top overzicht en bestuurbare beeldhoek
Het motorzoomobjectief met automatische focus wordt met een druk op de knop op de gewenste beeldhoek ingesteld. Met een brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm bereikt deze lens een beeldhoek van 30° tot 95° (4,2 x optische zoom).

Video Content Analyse (VCA) – decentraal in de camera
De camera biedt VCA-functies zoals Tripwire, Intrusion Detection en Face Detection, zonder terug te vallen op een VMS-Software. Dit spaart bandbreedte, schijfgeheugen en bijkomende kosten en versnelt de verwerking van de opnames.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard voor een eenvoudige en snelle ingebruikneming. Het innovatieve gebruikersbeheer maakt bovendien een op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechtenmogelijk.

Passende accessoires:
Voor de montage wordt de installatiebox TVAC31350 aanbevolen.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Gewicht 2.45 kg
Afmetingen 163 × 387 × 164 mm