ABUS IPCA33500 Binnen IP Dome IR 3 MPx

859.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063455 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Resolutie van 3 megapixels: 2048 x 1536 @ 25 fps
  • 2,8 – 12,0 mm lens met motorzoom en automatische focus
  • Dag/nacht-camera met geïntegreerde IR-LED’s (30 m)
  • True WDR-functie voor de vereffening van hoge beeldcontrasten (120 dB)
  • Geïntegreerde Video-Content-Analyse (VCA) (bijvoorbeeld Tripwire Detection, Intrusion Detection, Object Counting)
  • Vertical Display Modus voor effectieve gangbewaking
  • Geïntegreerde microSD-kaartslot voor randopnames
  • Bandbreedte en geheugen besparen door geïntegreerde ROI-functie
  • Auto back-up voor gegarandeerde opnames
  • Onopvallende bewaking door plafondinbouwoptie

Deze IP Dome met 3 megapixels voor binnentoepassingen is geschikt voor veeleisende bewakingen. Met een resolutie van 2048 × 1536 pixels (3MPx) overziet de camera grote oppervlakten, en het motorzoomobjectief maakt een veelzijdige bewaking en een hoge flexibiliteit bij de keuze van de montagelocatie mogelijk.

Detailbewaking van bewegende objecten
De camera levert videostreams met 3 megapixel en 25 beelden/sec. (fps). De hoge resolutie en de beeldvernieuwingsfrequentie leveren scherpe en vloeiende real time opnames, bijvoorbeeld van bewegende scènes.

Robuuste HD 24/7-binnenbewaking
De behuizing zorgt met schokbestendigheid IK10 voor de bescherming tegen sabotage en vandalisme. De geïntegreerde IR-LED’s leveren dag en nacht goed bruikbare beelden. De modernste bewegingsdetectie en tegenlichtcompensatie zijn erin geïntegreerd. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij verblindingslicht bijingangen.

Top overzicht en bestuurbare beeldhoek
Het motorzoomobjectief met automatische focus wordt met een druk op de knop op de gewenste beeldhoek ingesteld. Met een brandpuntsafstand van 2,8 tot 12 mm bereikt deze lens een beeldhoek van 30° tot 95° (4,2 x zoom).

Video Content Analyse (VCA) – decentraal in de camera
De Dome biedt VCA-functies zoals Tripwire, Intrusion Detection en Face Detection, zonder terug te vallen op een VMS-software. Dit spaart bandbreedte, schijfgeheugen en bijkomende kosten en versnelt de verwerking van de opnames.

Comfortabele ingebruikneming – innovatief gebruikersbeheer
Met de praktische installatiewizard voor een eenvoudige en snelle ingebruikneming. Het innovatieve gebruikersbeheer maakt bovendien een op de individuele veiligheidsbehoeften afgestemde configuratie van de gebruikersrechtenmogelijk.

Passende accessoires:
Voor de montage is een plafondmontageframe (TVAC31440) verkrijgbaar, en als extra bescherming een getinte koepel (TVAC31091).

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Afmetingen 330 × 330 × 150 mm