ABUS HDCC82500 Buiten Analoge HD 30 x PTZ Dome IR 1080p

1,590.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063738 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • Transmissie via conventionele CCTV-infrastructuur (coaxkabel tot 500 meter)
  • 1/3″ CMOS
  • Optische zoom: 30 x
  • Digitale zoom: 16 x
  • Met IR-leds voor ca. 80 meter IR-nachtzichtbereik
  • 3D DNR voor ruisvrije beelden
  • Pan speed: max. 240°/s, tilt speed: max. 200°/s

Gedetailleerde bewaking van grote terreinen
De analoge HD PTZ domecamera voor buitentoepassing biedt een flexibele bewaking van met name grote terreinen. Talrijke besturingsopties, een hoogwaardig zoomobjectief en alarmfuncties zorgen voor een efficiënte bewaking van terreinen, winkels of veiligheidsrelevante locaties.

Tot 500 meter transmissiebereik in HD
De videobeeldgegevens worden via coaxkabel met een lengte tot 500 meter verzonden. De 3D DNR-functie zorgt daarbij voor een ruisvrij beeldresultaat.

Draaien, kantelen en een krachtige zoomen
Met de 30-voudige autofocus-motorzoom en de 16-voudige digitale zoom kan het gewenste fragment ook van zeer grote afstand in beeld worden gebracht. De camera kan geautomatiseerd bewegen en daarbij in acht flexibel programmeerbare bewakingsrondes tot 32 presetposities beheren. De kijkrichting kan ook handmatig worden bestuurd zodat u personen en bewegende objecten goed kunt volgen.

Nachtzicht-LED’s en beeldoptimalisatie bij elk licht
De 1/3″ CMOS-sensor levert kleurbeelden in Full HD met 25 beelden per seconde, ondersteund door de automatische witbalans en een exacte diafragmaregeling. Dankzij de dag/nacht-functie met automatisch draaibaar IR-sperfilter kan de camera 24 uur per dag worden gebruikt. De camera compenseert alle soorten tegenlicht uitstekend en levert ook bij weinig licht goede beelden – dankzij de krachtige beeldruisonderdrukking (3D DNR). De geïntegreerde infraroodverlichting (IR-leds) zorgt ook bij volledige duisternis voor goede beeldresultaten. Dankzij een bereik van max. 80 m worden ook grote terreinen uitstekend overzien – ideaal voor bewaking van het naderingsgebied of de perimeter.

Robuuste bewakers voor buitentoepassing
Met beschermingsklasse IP66 is deze domecamera voor buitentoepassing bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien beschikt hij over een geïntegreerde verwarming.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 280 × 280 × 510 mm