ABUS HDCC71510 Buiten Analoge HD Dome IR 720p Vario

199.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063066 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

  • HD 720p resolutie: 1280 x 720 @ 25 fps
  • Transmissie via conventionele CCTV-infrastructuur (coaxkabel tot 500 meter)
  • Vario-objectief 2.8 – 12 mm
  • 1/3″ CMOS-beeldopnemer
  • Met 24 IR LED’s voor ca. 25 m nachtzichtbereik
  • 3D DNR voor ruisvrije beelden
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Weerbestendige camerabehuizing (IP66)

Universeel inzetbaar tot 500 meter transmissiebereik
Met een transmissiebereik van 500 meter via coaxkabel verenigt deze domecamera voor buitentoepassing bewezen technologie met een HD-resolutie. 24 geïntegreerde IR-LED’s zorgen ook bij volledige duisternis voor detailrijke beelden met een hoge resolutie – en dat bij een bereik van ca. 40 meter. Als de lichtintensiteit onder een bepaalde waarde daalt, schakelt de kleurencamera in de lichtgevoelige zwart/wit-modus en worden de IR-leds geactiveerd.

Optimaal contrastrijke, ruisvrije beelden
Dankzij de 3D DNR-functie worden de videobeelden zonder ruis opgenomen. Het flexibele Vario-objectief van 2.8 – 12 mm zorgt in elke situatie automatisch voor de passende scherpte en de DWDR-functie optimaliseert bovendien de beeldcontrasten zodat u ongeacht de omgeving kunt vertrouwen op scherpe, vloeiende beelden.

Een eenvoudig design en een hoge beschermingsklasse
Voor buiten of binnen, voor dag- of nachttoepassing, deze camera overtuigt met zijn eenvoudige design en hoge beschermingsklasse (IP66) waardoor hij zowel binnen als buiten zonder extra weerbestendige behuizing kan worden gebruikt.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.

Extra informatie

Afmetingen 215 × 250 × 190 mm