ABUS HDCC62510 Buiten Analoge HD Tube IR 1080p Vario

299.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063059 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

  • Full HD 1080p-resolutie: 1920 x 1080 @ 25 fps
  • Transmissie via conventionele CCTV-infrastructuur (coaxkabel tot 500 meter)
  • Vario-objectief 2.8 – 12 mm
  • 1/3″ CMOS-beeldopnemer
  • Met 1 IR Power-LED voor ca. 50 m nachtzichtbereik
  • 3D DNR voor ruisvrije beelden
  • True WDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten (120 dB)
  • Weerbestendige camerabehuizing en houder met binnenliggende kabeldoorvoer (IP66)

Tot 500 meter transmissiebereik in Full HD
Deze analoge HD-tubecamera met hoge resolutie voor buiten verzendt videobeeldgegevens in Full HD 1080p resolutie via een tot 500 meter lange coaxkabel. Deze is uitgerust met de snel installeerbare HD-TVI-technologie in HD-resolutie en is daarmee voor elk toepassingsgebied de juiste keuze: Met 2.8 – 12 mm Vario-objectief, de 1/3 CMOS-beeldopnemer en een geïntegreerde infrarood Power-LED realiseert deze camera in elke omgeving een uitstekende beeldkwaliteit, ook op plaatsen met zwakke verlichting en zelfs bij volledige duisternis – zowel voor binnen- als beschermde buitentoepassingen.

Sabotagebeveiligde buitentoepassingen
De robuuste constructie (IP66) garandeert een probleemloos gebruik ook onder moeilijke omgevingsomstandigheden, waarmee de camera perfect is voor buitentoepassingen – zonder extra weerbestendige behuizing. De compleet inwendig aangebrachte bedrading (in de houder) zorgt bovendien voor een optimale bescherming tegen weersomstandigheden en sabotage. Focus, zoom en IR-licht (intensiteit/IR-stralingshoek) kunnen van buiten worden ingesteld en zorgen zo bovendien voor een snelle montage.

Ruisvrije beelden en perfecte belichtingscompensatie
De geïntegreerde True WDR-functie compenseert contrast- en helderheidsverschillen en is daardoor zeer geschikt voor tegenlichtsituaties. De 3D DNR-functie zorgt voor ruisvrije beelden met een optimaal contrast.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.