ABUS HDCC61510 Buiten Analoge HD Tube IR 720p Vario

199.00 excl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 4043158063042 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

  • HD 720p resolutie: 1280 x 720 @ 25 fps
  • Transmissie via conventionele CCTV-infrastructuur (coaxkabel tot 500 meter)
  • Vario-objectief 2.8 – 12 mm
  • 1/3″ CMOS-beeldopnemer
  • Met 42 IR LED’s voor ca. 40 m nachtzichtbereik
  • 3D DNR voor ruisvrije beelden
  • DWDR-functie voor compensatie van beeldcontrasten
  • Weerbestendige camerabehuizing en houder met binnenliggende kabeldoorvoer (IP66)

HD-TVI-techniek met hoge resolutie en 500 meter transmissiebereik
Deze analoge HD-tubecamera met hoge resolutie voor buiten is de juiste keuze voor elk toepassingsgebied – en hij beschikt over de snel installeerbare HD-TVI-technologie in HD-resolutie. Met beschermingsklasse IP66, 2,8 – 12 mm Vario-objectief, 1/3 CMOS-beeldopnemer en 42 geïntegreerde infrarood-leds is dit de ideale bewaking voor elke omgeving, ook op plaatsen met zwakke verlichting en zelfs bij volledige duisternis – zowel voor binnen- als beschermde buitentoepassingen.

Geschikt voor onbeschermde buitentoepassingen
De robuuste constructie (IP66) garandeert een probleemloos gebruik ook onder moeilijke omgevingsomstandigheden, waarmee de camera perfect is voor buitentoepassingen – zonder extra weerbestendige behuizing. De compleet inwendig aangebrachte bedrading (in de houder) zorgt bovendien voor een optimale bescherming tegen weersomstandigheden en sabotage. Focus, zoom en IR-licht (intensiteit/IR-stralingshoek) kunnen van buiten worden ingesteld en zorgen zo bovendien voor een snelle montage.

Automatische tegenlichtcompensatie
De geïntegreerde DWDR-functie compenseert contrast- en helderheidsverschillen en is daardoor zeer geschikt voor tegenlichtsituaties. De 3D DNR-functie zorgt voor ruisvrije beelden met een optimaal contrast.

Het effectieve IR-bereik is afhankelijk van de locatie. Licht absorberende oppervlakken of objecten die geen IR-licht reflecteren in het zicht reduceren het IR-bereik of geven een donker videobeeld. Bovendien kunnen reflecterende objecten in de directe omgeving van de camera (dakgoot, muur) storende reflecties van IR-licht in het beeld veroorzaken.