ABUS FUMK50010 Secvest Draadloze Magneetcontact FSL

105.00 excl. btw

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

  • Detecteert betrouwbaar het openen van vensters en deuren
  • Ingang voor bekabelde zone
  • Kan als draadloze module worden gebruikt
  • Sabotagebeveiliging

Betrouwbare alarmering bij inbraak

Het draadloze magneetcontact detecteert en meldt het onbevoegd openen van deuren en vensters. Als er zoiets gebeurt, geeft de melder dit door aan de draadloze alarmcentrale, die daarop alarm slaat.

Detectie en melding

Het product bestaat uit een melder en een magneet. Deze worden parallel aan elkaar aan het bewegende deel van venster of deur, en aan vensterkozijn of deurpost aangebracht. De melder slaat alarm op het moment dat de afstand tussen de beide contactpunten door het openen van het venster of de deur groter wordt. Om ervoor te zorgen dat het venster bij gesloten magneetcontact toch nog gekanteld kan worden, is ook een montage aan de onderste raamkozijn mogelijk.

Nog meer veiligheid met aanvullend verkabelde alarmzones

Het draadloze magneetcontact kan bovendien met kabels aan extra melders worden aangesloten, waardoor de bescherming tegen inbraak effectief wordt uitgebreid. Zo kan de melder bijvoorbeeld met een passieve glasbreukmelder worden verbonden, die op de ruit wordt aangebracht en herkent als iemand het venster inslaat. Het draadloze magneetcontact voor het Secvest-alarmsysteem is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin.

Extra informatie

Kleur

Wit, Bruin