Cart

Multicast WebDesignGoed webdesign hoeft niet duur te zijn en al helemaal niet als u al een goed beeld hebt van wat u wilt. Multicast bouwt zowel websites als webshops. We doen dit al vanaf het begin van ons bestaan. Of u nu op zoek bent naar een website met CMS systeem, statische site of u wilt een web applicatie, onze web-programmeurs maakt dit in een handomdraai voor u. De prijzen zijn vanaf 299 euro.

De meeste sites worden ontwikkeld in WordPress. WordPress heeft veel thema’s maar het blijft altijd goed oppassen welk thema gekozen wordt. Niet alle thema’s zijn geschikt voor mobiel gebruik en Google let er op dat een site geschikt is voor zowel desktop gebruik als mobiel gebruik. Neem voor meer informatie over WordPress maar eens een kijkje op de officiële site van WordPress.

Voor webshops kun je kiezen uit velen maar wij zelf gebruiken WooCommerce graag. Dit is een recht-toe-recht-aan webshop met niet al te veel poespas. Klik in ons menu maar eens op Webshop zodat u een idee krijgt hoe WooCommerce er uit ziet. U kunt uw artikelen categoriseren en ook subcategorieën zijn mogelijk.

Met alleen een kale website met tekst en een webshop bent u er echter nog niet. Iedere website en in mindere mate webshop heeft onderhoud nodig om er voor te zorgen dat u gevonden wordt. Dit noemt men optimalisatie. Wij besteden iedere week aandacht aan onze site en u moet niet raar staan te kijken als onze site er volgende week compleet anders uit ziet. Hierbij is het wel zo dat de onderwerpen hetzelfde zullen blijven omdat we nu eenmaal in computers, automatisering, camerabeveiliging en telecom doen. Kortom: webdesign is 1 ding, een goede website is iets anders.

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of vraag een offerte aan via ons Contact formulier.

Categorieën: Websites