Cart

Multicast TotaalautomatiseringMulticast Emmen

Multicast richt zich op het leveren van een goede service tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding in de MKB-sector. Zij doet dit door kwalitatief goede strategische producten in te kopen tegen een scherpe prijs en er voor zorg te dragen dat zij beschikt over een juiste basis aangaande eigen personeel en over beschikbaarheid van expertise/mankracht van derden op het moment dat deze nodig is. Daarnaast werkt Multicast volgens kwaliteitsnormen hetgeen u als klant zekerheid biedt dat de dienstverlening gestructureerd verloopt. De combinatie van prijs/prestatie, kwalitatief goede producten, beschikbaarheidservice en kwaliteitnormering maakt Multicast onderscheidend ten opzichte van haar concurrenten.

Onze missie

Het continu werken aan een duurzame relatie met onze klanten door een optimale dienstverlening tegen een uitstekende prijs/prestatieverhouding, waarbij de klant centraal staat.

Kwaliteitsnormen

Om haar missie te bereiken maakt Multicast onder andere gebruik van kwaliteitsnormen zoals ITIL, ISO, GLP, GAMP en TMap processen. Al deze normen hebben tot doel er voor te zorgen dat de werkzaamheden op een gestructureerde wijze plaatsvinden.

Balanced Scorecard

Multicast werkt met zogenaamde prestatie-indicatoren, ook wel Balanced Scorecard genoemd. De invalshoek is de beheersing van werkprocessen in ons (kwaliteits)systeem. Vrij vertaald stellen de prestatie-indicatoren Multicast in staat om door middel van eenvoudige meetpunten te “zien” of onze processen goed draaien.