Cart

CamerabeveiligingWij zijn premium partner van ABUS Security Center. ABUS is één van de toonaangevende fabrikanten van elektronische beveiligingstechniek.

Bij ons kunt u terecht voor installatie, advies, aanschaf, begeleiding en periodiek onderhoud. Kijk op onze webshop voor een overzicht van ons assortiment.

Camerabeveiliging in winkels en bedrijven werkt vooral preventief. Iemand die rondsluipt met het plan uw bezittingen te stelen of te vernielen, zal tot andere inzichten komen als hij uw camera’s in het oog krijgt. Want ook overtreders weten dat de beveiligingscamera’s 24 uur per dag werken, dat er misschien zelfs live wordt meegekeken op een meldcentrale en dat het dus beter is onopvallend te vertrekken.

Wilt u een referentiebezoek plegen bij een klant welke wij hebben beveiligd, dan is dat geen enkel probleem. Wij zoeken in dat geval een klant uit die het dichtst bij de door u gewenste oplossing zit en regelen een afspraak.

ABUS Logo

ABUS Security Center

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging.

Meer informatie over ABUS Security Center