Cart

Voor onderhoud en beheer van uw bedrijfsnetwerk bent u bij Multicast Automatisering Emmen aan het juiste adres! Van het aanleggen van bekabeling tot het leveren van computers. Multicast Automatisering Emmen heeft voor elke situatie een oplossing en wellicht dat u op zoek bent naar een draadloze oplossing om bijvoorbeeld twee kantoren met elkaar in verbinding te brengen of is uw netwerk aan een opknapbeurt toe? Als u contact opneemt met een van onze medewerkers dan kunnen wij u precies vertellen wat voor u de beste manier is.

Geen 9-to-5 mentaliteit

Storingen treden op de gekste tijden op en altijd als je het net niet gebruiken kunt. Het is dan een geruststellende gedachte, dat wij een 24-uurs storingsdienst hebben.

Niet alleen voor bedrijven!

Multicast automatisering Emmen is niet alleen gericht op bedrijven maar geeft ook de thuisgebruikers de perfecte oplossing om de computer zo goed mogelijk te laten functioneren.

Met en zonder contract

Sommige bedrijven eisen een contract en andere willen zelfs geen contract. Geen probleem met Multicast Automatisering Emmen: samen komen we er altijd uit!

We hebben reeds contracten vanaf 29 euro per maand. Zie hiervoor onze tarieven.

Vaak vergeten

U heeft uw software up to date, maakt back-ups, heeft de juiste antivirus software en toch ligt uw bedrijf uren plat omdat uw computer het heeft begeven. Oorzaak: u heeft uw computer niet periodiek door ons laten schoonmaken. Op de afbeelding hieronder ziet u een computer welke slechts een jaar in gebruik is.

PC na een jaar lang zonder onderhoud. PC na een jaar lang zonder onderhoud.