Cart

Totaalautomatisering

De diensten van Multicast Totaalautomatisering zijn zeer uitgebreid. Multicast heeft sinds haar oprichting gefocust op een totaalconcept voor onze klanten. Wij verzorgen automatisering in de ruimste zin des woords en daarom staat in onze bedrijfsnaam dan ook de kreet ‘Totaalautomatisering’. Je zou ook kunnen zeggen: automatisering van begin tot eind.

Automatisering begint voor ons altijd bij de (A)DSL aansluiting, gevolgd door een goeie, snelle en veilige router om via een snelle switch met de juiste CAT 6 bekabeling uw server en computers te voorzien van snelle internet. Server en computers zijn vanzelfsprekend voorzien van ESET NOD32 antivirus software met ingebouwde firewall en antispam beveiliging. Wij zijn overigens dealer van ESET NOD32 antivirus en gebruiken dit pakket al vele jaren naar volle tevredenheid.

Daar waar het nodig is om draadloos te werken, zal u bij ons geen houtje-touwtje WiFi vinden maar professionele Access Points die zorgen voor een uitstekende verbinding met uw laptops, mobiele telefoons en tablets.

Als aan voorgaande is voldaan, dan heeft u een goede basis om probleemloos te kunnen werken. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan bent u verzekert van snel hulp ter plaatse of zelfs direct online hulp op afstand. Ieder apparatuur heeft onderhoud nodig en ook dat kunnen wij preventief voor u verrichten.

Wij denken niet alleen om uw hardware (dealer van HP en Dell) maar ook aan de software voor uw computers en servers. Wij zijn dan ook Microsoft Partner en kunnen zeer scherp pakketten als Office en besturingssystemen voor u inkopen.

Camerabeveiliging en Alarm-installaties

Camerabeveiliging in winkels en bedrijven werkt vooral preventief. Iemand die rondsluipt met het plan uw bezittingen te stelen of te vernielen, zal tot andere inzichten komen als hij uw camera’s in het oog krijgt. Want ook overtreders weten dat de beveiligingscamera’s 24 uur per dag werken, dat er misschien zelfs live wordt meegekeken op een meldcentrale en dat het dus beter is onopvallend te vertrekken.

Wij zijn premium partner van ABUS Security Center. ABUS is één van de toonaangevende fabrikanten van elektronische beveiligingstechniek. U treft het complete scala aan beveiligingsapparatuur aan in onze webshop.